Aza, kłamiesz znowu. Nasze dowództwo jeszcze nie leży w całości.
A właśnie że nie! propaganda to propaganda!
Ale szczerze, o ile pamiętam, To we władzach był Chandler i Rakklen, zaś ta dwójka ostatnimi czasy w wojach mało aktywna. I nie przekładajmy naszej metanarkotycznej dyskusji z sb na forum, Irmuś
Edit:
Kurde faja Irmis, ja chciałem wbić 1100 post
Ależ ja żadnej dyskusji nie przekładam. Stwierdzam fakt jedynie.
Owszem, Chan i Rakllen byli w sztabie. Chan jest martwy, Rakllen żyje, ale do dowództwa się nie zalicza
Edit:
Gregor, pała za nieznajomość dowództwa.
Edit2 po zedytowaniu posta przez Grega:
Pała skreślona.
Ja mam nadzieję,że w erze 2 będzie grało tyle ludzi co w pierwsze, bo na innych serwach wydaje mi się,że jest pusto.
_________________ Alkoholicy są dla mnie niczym ...... Niczym Bracia.
Chcialbym oficjalnie podziekowac sojusznikom za wsparcie i wspolprace podczas tej wojny i niniejszym oglaszam ze byla to ostatnia wojna SZPZtu w historii bo wraz ze wczorajszym dniem przestala ta gildia istniec. Wielkie uklony w tym miejscu dla wieloletniego Mistrza Zakonu - Orana.
Uwazam tez malo skromnie, ze odeszla w chwale z tego swiata wybraniajac sie z wojny gdzie miala byc miesem armatnim!
Dla zainteresowanych - na zgliszczach zakonu powstanie najprawdopodobniej nowa organizacja, na ktorej czele bedzie stal MaxB wraz ze mna.
Pozdrawiam
Karuzel
Również serdecznie dziękuje za te 3-4 lata spędzone razem z Zakonem. Niestety ŚZPZ przeżyło już swój okres świetności i oczywiste jest że bez nowych członków nie da rady istnieć dalej.
Podziękowania dla sojuszników zarówno tych co wytrwali z nami do końca jak i tych nowych i tych co się od nas odwrócili (chociażby za poprzednią współpracę) Podziękowania dla Orana za stworzenie tej niesamowitej gildii.
No i do zobaczenia w następnej erze!
_________________ "Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum