33% na Benzydona - ja bym nawet sobie 3% przy sprzyjających wiatrach nie daje:P
za to myśle że Kalam (szerm) miałby więcej tak samo berek,ale nie dyskutuje:)
Karuzel - a co pozostało innego jak rypać szturmy?
Jutro koniec ery ,więc 2 szturmy zsynchronizowane dałoby radę zrobić
niestety ta wojna nie będzie przypisana nikomu zwycięsko(chyba)
Jedni full ubitych, drudzy punktów.
Ach szkoda ,że ta era się kończy
_________________ Alkoholicy są dla mnie niczym ...... Niczym Bracia.
Po co? tak wam się spodobała ta jednosezonowa gildia? czy koniecznie chcecie jednak ją sfragować? Ale racja z tym, że czym wiecej takich konkretnych organizacji tym ciekawiej.
Mi osobiście się bardzo podobała i z chęcią bym ją znów zobaczył na s1, by pokonać, albo polec. Grunt, by było ciekawie. Np. Zjawy były fajne, ale głównie na swoim forum, za to Horda na prawdę wyszła do ludzi
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Co erę powstają gildie, które trwają tylko jakiś czas. Z tego co wiem, to Horda miała być taką gildią(jako, że cześć nie lubi siedzieć ciągle w tej samej gildii). W przyszłej erze nie będzie Hordy, bo nie ma kto jej stworzyć i kto nią dowodzić. Chyba, że Vit znajdzie więcej czasu
Aza, kłamiesz znowu. Nasze dowództwo jeszcze nie leży w całości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum