Forum Lotharis Strona Główna

Ogłoszenie 

DISCORD a co mi tam...

Poprzedni temat «» Następny temat
V OWS
Autor Wiadomość
Cerester
Brodaty Buc

Cerester
Krasnolud
Berserker
Hugo Kipp
Piwa: 54/2

Zloto
Wysłany: 2009-09-09, 10:22    [Cytuj]

Za trzy dni w Tenczynie, mam tydzień w Maciejowcu (biorąc starą cenę pod uwagę) ;) Cena odstrasza trochę. Poza tym mam ochotę pośledzić bobra po dolinie ;P
A identyfikator specjalnie taki prosty i czytelny. Z tych co posiadam, jedynie z 3OZW nie był oczojebliwy ;P Kolorki trochę straszą.

Co do niechęci Sigmara. W sumie się nie dziwię. Mi też się nie chce jeździć w miejsca, gdzie mi się nie podobało ;)

Obecnie zielony i łuskowaty. I jak zwykle brodaty i bucowaty.
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM] [WWW]

Sigmar
pijak :P

...

Piwa: 2/15

Zloto
Wysłany: 2009-09-09, 10:26    [Cytuj]

Nie no Cerus zle mnie zrozumiales... podobalo sie jesli chodzi o miejsce zakwaterowanie jednak za luksus sie placi.. wole barak obamy :P a co do sylwka to jeszcze sie wypowiem jakwszstko bedzie jasne :) jedyna rzecz... zadnych zakamarkow...

Sigmar zasysaj
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM] [E-mail]
  Błękitna Gildia

Squo

nie gram

Zloto
Wysłany: 2009-09-09, 12:40    [Cytuj]

Sprawa wygląda następująco:
Cały ten dom w którym byliśmy w Tenczynie jest już zajęty, tzn mają dać odpowiedz do końca września, ale mało prawdopodobne żeby dali odmowną bo już dwa razy tam byli na sylwestrze i jak my byliśmy to też mieli być, ale my ich ubiegliśmy. Nie bardzo rozumiem Sigmara z obiekcjami co do Tenczyna, ale każdy ma prawo mieć swoje ale. Mimo wszystko zapytałam ile osób się mieści w całym domu i jest to 44-50 osób, więc pewnie i tak byłoby nam ciężko taką grupę znaleźć nawet jadąc wojownicy + walhalla. Noclegi też podrożały, co było do przewidzenia. Przy kilku nocach jest 40zł, przy jednej 50zł.
Jeśli chodzi o organizowanie zlotu w Maciejowcu, to my się nie podejmujemy, bo tam nas na pewno nie będzie, jest to za daleko w momencie kiedy Wojtek musi dojeżdżać do pracy a ja sama jechać nie chce i nie bardzo mogę.

Sigmar

...

Zloto
Wysłany: 2009-09-09, 17:08    [Cytuj]

Ja obiekcji jako takich nie mam ale teraz sama widzisz 40 zlotych tym razem za noc o sorki to juz stanowczo za drogo... co do Maciejowca sam nei wiem... i niewiem co bedzie z sylwestrem u mnie ale... wszystko sie zobaczy ;) Ewa ja jestem osobnikiem ktory mowi jak cos mu na sercu czy watrobie zalega ;P ot!! :D

Sigmar zasysaj
  Błękitna Gildia

Squo

nie gram

Zloto
Wysłany: 2009-09-09, 17:36    [Cytuj]

No niestety za te standardy jakie są w Tenczynie + okres sylwestrowy, to 30zł za noc to darmocha, 40zł to dalej nie jest wygórowana cena, ale rozumiem, że ktoś może chcieć zapłacić mniej. Mimo wszystko jeśli chcecie tam faktycznie pojechać na sylwestra to się tym mocno zainteresujcie i tam zadzwońcie bo Wam nic z tego nie wyjdzie, bo jak widać po Tenczynie, ludzie już rezerwują dobre miejscówki. :)

Loki
Emeryt

Postawił 2 piw(a)

Zloto
Wysłany: 2009-09-10, 10:58    [Cytuj]

co do ceny to tak jak Ewa pisze to nie jest drogo biorąc pod uwagę okres i warunki na miejscu

Cerek taki identyfikator fajny moznaby jakies jeszcze wzory dac po bokach mogloby ciekawiej wygladac ale kolorostyka zdecydowanie najlepsza ze wszystkich identyfikatorow

Emeryt
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM]

Bolivar

brak
Piwa: 94/38

Zloto
Wysłany: 2009-09-10, 11:03    [Cytuj]

Jeżeli o mnie chodzi to wolę być przez dwa dni i dobrze się bawić niż przez tydzień i mieć z tego zero. Przyznam, że Tenczyn wyglądał ciekawie...

Co teraz jest na tapecie (o ile coś jest)?

Cerester
Brodaty Buc

Cerester
Krasnolud
Berserker
Hugo Kipp
Piwa: 54/2

Zloto
Wysłany: 2009-09-10, 11:39    [Cytuj]

A jak te całe Sromowce? Bo szkoła to brzmi kusząco ;P Chociaż widzę, że na ten cały Tenczyn dużo osób się napaliło.
Loki, coś tam maznę jeszcze i zaaktualizuje posta.

Obecnie zielony i łuskowaty. I jak zwykle brodaty i bucowaty.
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM] [WWW]

Bolivar

brak

Zloto
Wysłany: 2009-09-10, 12:50    [Cytuj]

Sromowce też są fajne. Szkoła daje możliwość zajęcia sporej ilości sal (tak by nie przeszkadzać sobie). Do tego jest sala gimnastyczna, siłownia i sala komputerowa (pewnie będzie zamknięta ;-) ). Blisko do przejścia granicznego i na 1 WS był kulig.

Dojazd też nie jest zły (chociaż dalej niż do Tenczyna) - jakieś 120 km od Krakowa. Do Nowego Targu jest dobre połączenie.

Natan
Taki Szatan

Crugar
Ghrull
Paladyn
Postawił 3 piw(a)

Zloto
Wysłany: 2009-09-10, 13:30    [Cytuj]

To tak(ciut nie na necie nie było):
Gdyby Tenczyn to na 50% (zależnie od pracy i tego czy znajdę osobę towarzyszącą).
A skoro nie Tenczyn to na 100% nie będzie mnie.

Tak że bawcie się dobrze ;)
  Bordowa Szkoła Rycerska

Squo

nie gram

Zloto
Wysłany: 2009-09-10, 15:02    [Cytuj]

Dla nas i Sromowce i Maciejowiec jest za daleko, więc jeśli ktoś chce to mogę podać numer do dawnego dyrektora w Sromowcach i możecie tam pytać.

O Tenczynie nie macie co dyskutować, bo bardzo mało prawdopodobne żeby się udało i Ci co zarezerwowali ośrodek, zrezygnowali.

Bolivar

brak

Zloto
Wysłany: 2009-09-10, 15:15    [Cytuj]

Kolega może da mi namiar na miejscówkę za Piwniczną. Podobno dość fajna i jakiś czas temu płacili 20 zł od osoby (pewnie się to zmieni).

Sigmar

...

Zloto
Wysłany: 2009-10-04, 23:54    [Cytuj]

No prze panstwa trza sie sprezac bo to juz pazdziernik mamy w sumei ostatni termin na rezerwacje nie tylko my marnujemy czas na granie w dziwne gierki i wielu nam podobnych tez szuka miejscowek :P a moze wlasnie zajma tam gdzie bysmy chcieli :P Chociaz na chwile obecna to mojemu portfelowi sie nie chce :P

Sigmar zasysaj
  Błękitna Gildia

Emilka
Community Manager
Księżycówka

Valkiria Dinn
Elf
?owca
Piwa: 37/11

Zloto
Wysłany: 2009-10-12, 12:41    [Cytuj]

Ja odpadam z jakiejkolwiek organizacji czy też pomocy. Nie chce mi się w to bawić dla garstki chętnych osób. W tym roku zostaję na sylwestra we Wrocławiu.
Powodzenia w szukaniu miejsca o ile nie jest za późno?

Kudlaty
Narn i Hin Hurin.

Piwa: 4/25

Zloto
Wysłany: 2009-10-16, 18:16    [Cytuj]

Miłego Sylwestra ja podobnie jak Kamil w tym roku nie zamierzam się na sylwestra ruszać z krk, mam fajną propozycję i przy niej zostaję.

[ ODPOWIEDZ ]