nie wiem co to ma z obywatelem wspólnego... ale ja mam inne pytanie skoro już wiem o czym ten topic
czy powinno się dać wyklikać treningi z "soboty" w niedzielę ? niby arena jest już wolna ale to może dawać przewagę graczom ze statutem konta innym niż "normalne" czy grających kilka razy dziennie...
Myślę, że jest to lekko bez sensu - to podstawowa informacja przy kupnie niemal połowy sprzętu (od koszul, przez pelerynki do biżuterii).
Już bym wolał, aby te wszystkie wyliczenia pojawiające się po kliknieciu na wybraną rzecz (porównywanie jej z obecnym ekwipunkiem) było dostępne tylko dla obków, bo to są właśnie dodatkowe informacje ułatwiające grę, a nie podstawa. Na tej samej zasadzie można też ukryć np obrażenia broni, bo po co tam one, skoro każdy może sobie kliknąć i zobaczyć - będzie jedna rubryka mniej w całym sprzęcie, a przecież w większości i tak pokazuje ona zero
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
To ja ponownie nie będę tworzył nowego tematu, chociaż jest to raczej pytanie, niż błąd:
Na Wojo-blogu pisało coś o odzyskiwaniu Obka, że do 7.04 można słać do kogoś PW, żeby dostać Obka na miecha. Na forum nie widziałem żadnej takiej informacji, chociaż starałem się bardzo. Czy ta informacja z blogu to bujda, czy Prima Aprilis (chociaż to było chyba wcześniej...) czy coś przegapiłem?
Edit:
Widzisz, Bolivarze drogi, tak to jest, jak kogoś myślenie boli, tak jak mnie... Dzięki za odpowiedź
Ostatnio zmieniony przez Kefeon 2009-04-06, 19:32, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum