W ramach refleksji pospotkaniowej: nie piję więcej z gównażerią (Żeta określenie, choć jak się tak bardzo dobrze zastanowić, to różnicy wieku jakiejś strasznej nie ma ).
W każdym razie Szilka i Khere trafili tam gdzie mieli (chyba, że Khercio faktycznie poszedł szukać monopolu jeszcze (?) )... przynajmniej w piątek dla wszystkich skończyło się w miarę bezboleśnie i hope... no, poza Żecikiem (z tego co mi pisał), ale do tego to już zaczynam się przyzwyczajać .
Więcej z nimi nie piję, bo to ryzykowne połączenie. A na trzeźwo nie da się ich znieść. Co robić...
Tylko trochę mi szkoda, że w niedzielę rano już nie mogłam
Khere sobie przywłaszczył mojego kolczyka, ale co tam, jak lubi biżuterię na uszach nosić, to się nie czepiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum