Tak mi żal było tych pominiętych urodzin Emila, że postanowiłam coś wymyślić No a że soboty pozajmowane, to pozostał piątek. Więc biorę Kherego jako ochroniarza i jedziemy w piątek do Wrocławia na jakieś wojopiwo Czy wojoalkohol? Zobaczymy
Będzie Żet, będzie Emil, a Emil zapewniał jeszcze o obecności ?apówy i Vita, ale ja tam nie wiem, niech się sami zainteresowanie wypowiedzą, bo to tylko zapewnienia Emila
Przypuszczam, że przyjedziemy po 22 jakoś. Kto się pisze?
No ja w piątek będę, tak jak pisałem. Z tym, że ja zacznę odreagowywać wcześniej, więc jakby co to walcie do mnie na pw kto by się pisał powiedzmy na 19 - 20? Ja będę w okolicach rynku tak czy siak;]
ja w piątek tak jak pisałem będę w pracy ale postaram się wyjść z niej jak najszybciej w sobotę mam na 17 więc spoko luzik wypić mogę pewnie w okolicach 23 dojadę do was szybciej się nie da niestety...
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Dobra, to możemy się umówić tak, że ja się z Żetem koło 20.00 gdzieś w rynku ustawię i go przypilnuję coby się za bardzo nie spruł do waszego przyjazdu . Oczywiście istnieje szansa, że już na wstępie będzie w stanie wyraźnie wskazującym wtedy (podejrzewam) nic się nie będzie dało zrobić... chyba że mam skombinować jakieś specjalne medykamenta?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum