Może to bojowego nastawienia nie zmieni jednak trochę dziwnie by to wyglądało gdybyśmy mieli 300 lvl i dalej w szkole się tłukli
PS
"Wojny między szkołami" to trochę gówniarzerką śmierdzi nie sądzisz ? Bo np. czwarta B do boju to nie brzmi zagrzewająco ani klimatycznie.
Szkoła powinna być drogą do celu a nie celem bo wtedy trochę to lipnie wygląda moim zdaniem.
Widać pewien Książe z dwoma Sejmitarami znów pojawi się w Seavranie
Szkoły jak szkoły, ale dyskusje prowadzone w tamtym czasie na forum w niczym nie przypominały dzisiejszych Zwłaszcza jak w jednym temacie pojawiał się Drizzt, Koji i Strogonov. Mam nadzieje że czasy ognistych dyskusji i rywalizacji powrócą
A co do skinu V ery. Nie da sie przerobić tej skórki dostepnej w opcjach profilu ?
Eee a ja mam uwagę, czy V era to przypadkiem nie to samo co pierwsza era drugiego wydania?? Bo z tego co pamiętam skórki+170 i czarne tło (o ile pamiętam jakis rycerz na koniu białą linią naszkicowany był) to była era IV...
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
To co Bolivar od soboty ruszy retro? Fajnie by było.
Moim zdaniem można nawet zostawić w spokoju tą broń każdy sobie coś tam wybierze nie musi być aż tak prosto .
PS
Właśnie na to czekałem na stary system wojowników.
To co Bolivar od soboty ruszy retro? Fajnie by było.
No raczej wątpię Retro ruszy dopiero jak uporam się ze sprzętem. A niestety w tej chwili nie mam na to czasu. Więc optymistycznie mówiąc, 2-3 tygodnie jeszcze miną minimum.
Cytat:
Właśnie na to czekałem na stary system wojowników.
Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę, że to NIE będzie stary system, tylko obecny stylizowany na stary.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum