Myślę, że w sprawie Krakowskich wypowiedzieć się powinien Khere (bo chyba do Niego miały iść?). A dokładniej czy doszły i jeśli tak to czy jest je w stanie przynieść na najbliższe spotkanie (12.09).
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Nic mi o tym nie wiadomo aby do mnie paczka z koszulkami doszła. Prosiłem o wysłanie do rodzinki aby było pewne, że ktoś odbierze bo w krakowie to ja nigdy nie mogę być pewien co gdzie i jak. Że tak powiem: matka nie dzwoniła coby oznaczało, że paczuszki jeszcze u mnie nie ma. Jeśli dojdzie do soboty to oczywiście przyniosę. Jakoś po weekendzie rozwiozę tym co obiecałem, a co nie będą na sobotnim spotkaniu z balladą.
Ok. Dzięki za odpowiedź, przynajmniej wiemy na czym stoimy
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Eeeee to one idą aż tydzień? po zlocie zostały dawno wspomnienia a o koszulkach cisza. Powoli tracę nadzieję że je kiedykolwiek dostanę... mam nadzieję że wyciągniemy z tej sytuacji wnioski i nie będziemy w przyszłości łapczywi na to że koszulka będzie o 5 czy 10 zł tańsza. Czas oczekiwania na te tańsze koszulki jest znacznie droższy niż te 5-10zł
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum