hmm chyba mialem zwidy albo przeskoczyl mi licznik w nawiasie na 120 (albo to leki na zapalenie oskrzeli )w kazdym razie bledu nie ma ale bede czujny w przechodzeniu do Tyr z Rivangoth zamknijcie temat albo zostawcie bo moze komus jakies dziwne bledy wyskocza a po co zasmiecac forum ^^
BTW, będzie zdjęte, albo poluzowane ograniczenie awansów do kolejny turniejów (to z zapełnieniem turnieju w min 90%)?
Czy też niemożność awansów do złotych itp jest traktowane jak kolejne utrudnienie?
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Jak na razie jest taki hardcore że prawie cały turkus nie walczył w turnieju...
Wczoraj przy próbie walki na turnieju nie mogłem z nikim walczyć (pusta lista). Pomyślałem że ok, widać sie coś zwaliło i nie ma turnieju. Dziś patrze na walki a tam pokaźny log z turniejowymi walkami obronnymi...
Ranking szkół, bordo i błękit mają sporo punktów a turkus tak jakby tylko dwóch walczyło... Patrze w spis członków gildii a tam wszyscy od dołu do góry "brak udziału od -1 tyg." Wchodzę w turniejowy ranking indywidualny... pustka.
Może by ktoś powiedział co jest grane.
http://img22.imageshack.us/img22/7245/turniejj.jpg
_________________ Słowa są jak woda, im więcej ich lejesz tym mniej ich chcą...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum