Ma zabić potwora a nie zdobyć fant. W jednym 4 w drugim 5. Zabił go 7 razy, więc w jednym zadaniu powinien mieć warunek spełniony (5/5), a w drugim powinien mieć 2/4. Natomiast sytuacja jest taka, że w jednym queście zaliczyło mu już 7/5 zabitych potworków a w drugim ma ciągle 0/4.
A wg. mnie nie, bo questy wymagają zabicia łącznie 9 potworów. Jakby było tak jak Ty chcesz, to wystarczyłoby zabić 5 i warunki w obu zadaniach byłyby zaliczone. Nie ma tak łatwo.
A wg. mnie nie, bo questy wymagają zabicia łącznie 9 potworów. Jakby było tak jak Ty chcesz, to wystarczyłoby zabić 5 i warunki w obu zadaniach byłyby zaliczone. Nie ma tak łatwo.
Są dwaj różni zleceniodawcy a że płacą za to samo ...
Zresztą nie wazne wazne ze mi sie chwiloow druga misja nie nalicza:)
Potwory są wszędzie te same. Mnie chodzi o logikę a nie uwarunkowania mechaniczne gry. Uważasz, że człowiek z jednego miasta chcący by zabić np. kilka wilków zapłaciłby za to, że zabiłeś je w mieście 100km dalej? ;-) U niego nadal grasują wilki i złamanego grosza za to nie zapłaci. Dlatego jeśli w dwóch questach wymagany jest ten sam stwór, powinno się go zabić tyle razy ile sumarycznie oba questy tego wymagają a nie pozwolić by zlecenia się pokryły. No ale to już rozważania teoretyczne ;-)
Toteż odpowiem: w takim przypadku można by naciąć NPC z jednej i drugiej wsi Niestety jednak, Vida i Tyr nie leżą dość blisko siebie by warunek ów był spełniony w przypadku zjaw rycerzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum