Witam.
Jako iz w nocy z piatku na sobote wracajac z imprezy w Katowicach przez dworzec PKP zauwazylem pociag z napisem Kolobrzeg - nie zastanawiajac sie wiele wsiadlem do niego.
W sobote zaliczylem impreze w Szczecinie, w niedziele w Gryficach gdzie jestem do dzis (trza bylo kupic cos dodatkowego do ubrania oraz wyprac stare rzeczy ).
Dzis mam zamiar ruszyc dalej.
Tak wiec wszelakie zaproszenia mile widziane - w tej chwili stad mam bezposrednie pociagi na Szczecin, Goleniow oraz Kolobrzeg.
Jako ze na necie jestem z doskoku - tel 696575828
I od razu ostrzezenie dla tych ktorzy odkladaja urlopy/wakacje wciaz na pozniej - oto moje nowo wymyslone stare krasnoludzkie porzekadlo:
Cytat:
Pamietajcie - brak urlopu przez 2 lata moze spowodowac iz nie wiedzac czemu - tak zupelnie bez przygotowania wsiadzecie w pociag na drugi kraniec Polski :-D .
Miałem dzisiaj trzy telefony w pracy, pierwszy około 10 - impreza była już a zaawansowanym stadium, ale słychać było po WT że jeszcze nie powiedział ostatniego słowa tego dnia. Drugi około 11 - impreza przechodziła chyba moment szczytowy, po prostu euforia. Trzeci koło 14 - impreza jeszcze trwała, ale WT już był mocno zmęczony.
To nieludzko dzwonić w takim stanie do człowieka pracującego, gdzie on siedzi na hali i męczy się żeby wyrobić normę, a oni się bawią Postanowiłem, że... odwiedzę te szczecińskie mendy, nie wiem jak to zrobię, ale zrobię!
I po inwazji.
Wrocilem odrapany oraz poobijany i uznalem iz wrogowie sa zbyt liczni oraz zbyt wytrzymali by walczyc w pojedynke.
Jak jeszcze walka na polach Szczecina poszla w miare znosnie, nie liczac zostawionej reklamowki z ubraniami oraz dezodorantem w miejscowym barze, to jednak uznalem iz na podboj Wroclawia wciele do swojego oddzialu Theo.
Jednak we Wroclawiu zmeczenie oraz opor przeciwnika byl tak silny iz pod koniec pierwszego dnia (8 dzien mojej inwazji) padlem na pysk az do rana.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum