Ja po prostu będę z młodym i chcę by mógł spokojnie przespać noc. Dlatego patrzę bardziej na warunki w jakich ma być OWS. Z tego co pamiętam zdjęcia Tęczyna to był tam luksus i wygoda. Dodatkowo mam bliżej i w razie problemów ("ja chce do mamy") w godzinę (teoretycznie) jestem w Krakowie.
Jednak dostosuję się do większości i mój głos należy traktować bardzie neutralnie (jako niepewnego OWSicza ;-) ).
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Ja się na "Maciejówkę" raczej nie piszę.
Jak będzie Tenczyn to na 100% TAK, jak będzie "Maciejówka" to na 75% NIE.
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Ogólnie warunki są tam nieco spartańskie, trzeba na początku trochę pomarznąć, żeby się dom zagrzał, ale z drugiej strony można powiedzieć tej pani, żeby wcześniej napaliła i jest elegancko. Ten pokoik Ceruś o którym wspominałeś to jest ten, w którym spaliście z Clivem? (Emil, ty, Clive) - jeśli tak to elegancko, ale z drugiej strony przez szafę (;P) graniczy on z tym dużym z łóżkami piętrowymi... Czyli problem z hałasem w tym małym może jednak być, jeśli o dzieciaka się rozchodzi.
Cóż jeszcze? Jeśli Maciejowiec to na 50% tak, jeśli Tęczyn czy cokolwiek co jest dla mnie daleko i przez to muszę sobie hardkorowo skracać świąteczny wypoczynek z rodziną - na 100% nie.
Sława!
Edit by Bolivar:
zamieniłem zdjęcia na linki - za duże były ;-)
_________________ MMA PANOWIE MMA!!!
Ostatnio zmieniony przez Bolivar 2009-09-06, 09:13, w całości zmieniany 1 raz
Ale zuo te zdjęcia!
Żeciu, nie! To nie ten pokoik My byliśmy w tym normalnym pokoju, a że we trzech, to już nie nasza wina Tamten pokoik był zamknięty i jak kierowniczka przychodziła, to otwierała go sobie, i tam załatwialiśmy sprawy. Ten nasz pokoik był taki jak Wasz Nieco mniejszy, bo sześć miejsc do spania, ale to nie ten o który się rozchodzi. Tamten zupełnie na uboczu był.
A szafa była boska
Dla nas ze względu na odległość odpada z kolei Maciejówka i Sromowce. Z Tenczyna po prostu jestem w stanie dojeżdżać do pracy nawet codziennie, a jak wiadomo, jak nic sobie nie rozwalę przed sylwestrem, to go wolnego mieć nie będę. Ja tam mam ochotę odwiedzić Tenczyn, najwyżej się z grupą cabalową zrobi imprezę i tyle, bo niestety innego wyjścia nie widzę (pytałem komendanta, nie zgodził się użyczyć komisariatu jako miejsca na zlot ).
_________________ Praca nauczyła mnie wielu rzeczy, między innymi tego że honor należy zostawić dla przyjaciół - wrogom strzelaj w plecy, bo inaczej oni cię zastrzelą...
Tenczyn jest niedaleko od Krakowa (gdzieś mniej więcej tak jak Rabka?). Głosuj na Tenczyn
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Jak dla mnie OK. Przejrzyste i czytelne ale przez to trochę jakby odtaje od wszystkich poprzednich
A co do Sigmara myślę, że on się po prostu boi, że właścicielka pensjonatu go rozpozna i albo zabroni mu wstępu albo każe mu za owo łóżko płacić, bo w istocie o kruchość ww sprzętu chodzi.
- To ty nie istniejesz?!
jesli o kruchosc chodzi to ja juz pisalem to nie ja ale nie tylko ja tak uwazam i do Tenczyna jak pisze nei zawitam.. pewien przedmiot pewnym przedmiotem ale 35zl za nocleg w tym roku dla mnie za drogo zbyt mocno nadwyrezy moj budzet ktory i tak juz nadszarpnalem na zlocie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum