Kilka razy pojawiało się to pytanie, ale nie przypominam sobie, żeby Team na nie konkretnie odpowiedział, odgrzebuję je więc: czy zamierza być wprowadzony z powrotem podział na konta brązowe, srebrne itd.?
On chyba jakoś działa... Ja na s1 już nie klikam ale jak wszedłem turniej zrobić to miałem 400 tur - a jest po wakacjach, obywatel skończył mi się jakoś na początku lipca etc.
Czyli z mojego doświadczenia jakoś to działa ale tego nie widać
Szczerze to taki program lojalnościowy z tych punktów wyszedł a miało być inaczej. Pamiętam jak kiedyś było info na stronie konta, że punkty nie dostaje się jedynie za doładowywanie konta, ale również za uczestnictwo w kolejnych erach, miejsca w nich zajmowanie, bodajże turnieje itp.
Bolivar - wiem. To było moje takie luźne wtrącenie w związku z
Cytat:
Z powrotem konta nie zostaną przywrócone, ale dobrze by było, gdyby dało się znów podbijać ich status za kupowanie wojofunduszy. Może kiedyś
oraz
Cytat:
On chyba jakoś działa... Ja na s1 już nie klikam ale jak wszedłem turniej zrobić to miałem 400 tur - a jest po wakacjach, obywatel skończył mi się jakoś na początku lipca etc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum