Coś w tej materii?? Zwykle organizacja trzeba się było zająć w okresie pozlotowym (czyt. jeszcze w trakcie wakacji).
Jak na razie jest propozycja urządzenia wspólnego sylwestra z Walhalla CabalOnline Capella Team, zaproponowane przez Azdrubala na forum Gildii Walhalla.
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Na razie propozycja jest: Tenczyn, czyli zasady takie jak rok temu:
Cytat:
Miejsce - Pensjonat w Tenczynie (według mnie jest gitez tam)
http://meteor.turystyka.pl/anton,tenczyn.html
czas - w zasadzie może być tydzien od 25.12.2009 do 1/2.01.2010 r.
kasa - w ubiegłym roku było 30 zł/noc
Zalety:
- Ognisko z prawdziwego zdarzenia
- możliwość zorganizowania kuligu (zależnie od śniegu)
- TV (z opcją podłączenia konsoli:P)
- Prawdopodobnie hot spot (miał już być zrobiony)
- Prawdopodobnie bilard
- duża wspólna sala jadalna (Prawo Dżungli itp...)
- mili właściciele i dobre domowe jedzenie
- 12 km do wyciągu narciarskiego w Rabce
Piszcie szybko, bo jak coś to miejsca trzeba zamawiać - najpóźniej pod koniec tygodnia musiałbym zadzwonić.
Zainteresowani zgłaszać się wstępnie, nawet jak jeszcze nie wiecie, czy dacie radę.
Dzisiaj maksymalnie jutro bedziemy tam dzwonić, żeby się dowiedzieć czy wszystko jest tak jak rok temu. Będziemy też dzwonić do Szkoły w Sromowcach, bo podobno znowu się tam władza zmieniła i może uda się tak jak kiedyś wynajać szkołę. Co byloby dla nas najlepszym wyjściem.
Nie mam pojęcia jak Dominika będzie miała urlop... i czy będzie miała. Tak na 40% mogę zadeklarować swój wyjazd z Patrykiem. Tak ja + Patryk i może później dojedzie Dominika.
BTW. już spamuje na gg.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Na razie do sylwestra mnóstwo czasu, więc nic nie mogę powiedzieć ponadto, że się postaram być. Na zlocie była mowa też o Maciejowcu, gdzie odbył się trzeci sylwek. Mało nas tam było wtedy, a tam naprawdę sporo miejsca i ceny praktycznie nieodczuwalne (za normalne pokoje 15zł było). Poza tym zaopatrzony w co trzeba sklepik, miejsce na ognisko, telewizor w sali jadalnej, kuchnia, łazienka - cóż więcej trzeba? Ale jak tam sobie chcecie Osobiście wolałbym mieć mniej atrakcji, a całą miejscówkę tylko dla siebie.
Jesli Tenczyn ja odpadam i kilka osob ze mna na czele jak cos jestem za MAciejowcem... Tenczyn z 2ch powodow jeden z nich to ot ze nie mamy lokalu tylko dla siebie drugi to inny xD jak cos pisze ie na kazda miejscowke oprocz Tenczyna :] chociaz napewno bede wiedzial z koncem wrzesnia ^^ co w ogole z wyj azdem
Będę jak już pisałem na Walhalli (dostęp mi do temata zabrali!).
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
W Maciejowcu o ile się nie mylę było około 30 do 40 miejsc. Całe schronisko było nasze i to chyba było najlepsze
Co do Tenczyna to ja jakoś sceptycznie do tego podchodzę. Nie podobało mi się to że było tam tyle przyjezdnych. Wolałbym mieć ośrodek dla nas cały.
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Jakieś tam zdjęcia chyba były, ale nie wiem gdzie i czy przedstawiały to co trzeba
Bolivarku, z tego co pamiętam, to był pokoik taki mniejszy. Płatny więcej, jednak całkiem miły i przytulny. Bodajże dwa, czy trzy łóżka miał i był tak na uboczu. Zamykany na kluczyk, zresztą tak jak inne.
Wbrew pozorom jest tam całkiem miło. Pomimo lenistwa nawet udało się nam wybrać na małą wycieczkę doliną bobra, w jego poszukiwaniu. Niestety bobra nie udało się nam odnaleźć. Zatem jak ktoś lubi klimaty w stylu: las, skałki, strumień, to na pewno by się spodobało Kto był, to nie sądzę by się nudził Jakbyśmy mieli coś więcej niż alkohol i karty, to pewnie byłoby jeszcze fajniej
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum