Witam. Właśnie zakupiłem 5 wojo-funduszy i aktywowałem konto obywatela, ale kiedy w grze kliknąłem obywatel pojawił się komunikat "nie jesteś obywatelem"
By wszystkie funkcje konta Obywatel "zaskoczyły" wymagane jest wylogowanie się wpierw i zalogowanie ponownie (status konta sprawdzany jest raz - przy logowaniu, więc jeśli wykupi się obka mając wcześniej darmowe konto do przelogowania będzie "sądziło", że wciąż jest darmowe).
Głowy nie dam, ale obka wykupujesz na konto a nie na postać. Dlatego nie tyle przechodzi on na nowe konto, co powinien zostać na tym samym (tracąc parę dni w przerwie miedzy starą erą, a nową)
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Jak by nie patrzeć dziś mamy 18 dzień dziesiątego miesiąca br., czyli powinienem stracić wszelkie korzyści płynące z tego konta. A tu figa! Wchodzę dziś na konto, razi mnie w oczy ten ohydny, czerwony napis, dręczy mnie myśl, że trzeba będzie znów go wykupić, przechodzę dalej i co ujrzałem?
http://img26.imageshack.us/img26/1441/logcr.jpg
Jako nie-obywatel powinienem widzieć chyba tylko procentową wartość moich tur, a na pewno ich limit powinien być o wiele mniejszy.
Mnie osobiście ten błąd nie przeszkadza, ale warto coś z tym zrobić, bo będziecie stratni o to piwo czy dwa
Aha, sprawa się ma Servera 2, jak by ktoś się pytał
Zaloguj się jeszczeraz, bo obka tracisz po zalogowaniu. Np. logujesz sie, obek minął i masz 1k tur. Jak zalogujesz sie ponownie, wszystko będzie ok, a nadmiar tur zostanie przypisany do "utraconych"
Cholerka, u mnie jest to samo co u Apokalipsisa. Obywatela też miałem do wczoraj a wcale się nie skończył. Logowałem i odświeżałem parę razy i nic. Mogę dać screeny ale wszystko wygląda tak samo. Jeśli chodzi o świat to też ten sam
Aza, za kogo Ty mnie bierzesz? Zrobiłem wszystko co mi przyszło do głowy, wyszedłem z domu, i jak wróciłem, to już było ok Może miał jakąś zwiechę, może ktoś to naprawił, w każdym razie nieaktualne w moim przypadku już.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum