Tury nie naliczają się na liczniku puki nie wykonamy walki. Na liczniku mam zero ale jak chce walczyć to mogę walczyć bo gra widzi żę mam x tur. Licznik nalicza się dopiero po wykonaniu walki lub przelogowaniu.
Zadziwiające jest to że 80% bugów zgłoszonych do tej pory to bugi zgłoszone a często zgłoszone i usunięte w poprzedniej erze.
Najlepiej aby wszystkie te informacje umieszczone u góry odświeżały sie przy niemal każdej akcji. Nawet pomimo wiekszego obciążenia, bo te nieaktualne dane dość irytujące są
Nie chcę robić nowego tematu, bo problem podobny.
Czy liczba tur nie powinna być zapisywana jako: tury z obecnego dnia (wszystkie tury)? Bo u mnie cały czas są te same liczby.
Przy turach masz dwie liczby. Jedna normalnie, a druga obok w nawiasie. Jeśli miałeś jakieś zaległe tury z dnia poprzedniego to powinna to być ta liczba pierwsza, a w nawiasie ile masz w sumie do wyklikania ze wszystkich dni.
Raziel, on to wie, po prostu dziwi się że obie liczby ciągle są takie same. Kefeon, tak jak napisałeś zaoszczędź trochę turek i zobacz efekt, gdyby nadal był taki sam warto zgłosić.
Pomóż zrealizować marzenia starego krasnoluda i dostać mu się na #1 wojo-lam pre ery. Trenuj z: Darodc Tępy
Ten system wydaje się działać prawidłowo, tylko trzeba dopracować wyświetlanie tur, ponieważ w tej chwili przeskok na nowy dzień jest niespodzianką dla gracza w rezultacie, której może stracić limity dzienne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum