Dawno dawano temu... Albo nie.
.... Kiedyś gdy byłem jeszcze studentem, miałem neta na co dzień i naprawdę mnóstwo wolnego (a były to piękne czasy). No wtedy właśnie...co to ja chciałem...aha... Wtedy mogłem sobie pozwolić na ślęczenie w tabelkach, na rozważania nad możliwością niemożliwych wszystko to dotyczyło wszelakich netowo-onlajnowych gierek.
...A teraz, cóż no teraz znacznie mniej a nawet w ogóle nic, ogólnie rzecz biorąc co najmniej miernie czy nawet beznadziejnie.
Dlatego no na NIE
Owszem gierka jest monotonna ale to też jej zaleta w każdym razie dla co niektórych, takich którzy nie mają czasu. Czasu, który zabierają właśnie qesty - nikt mi nie wmówi że tak nie jest.
No i fajnie by było gdyby istniał serwer dla takich stetryczałych ramoli jak Ja.
Dokładnie. Moim zdaniem, też by było fajnie gdyby był jeden serv dla nie-kłestowych. Niektórzy na prawdę nie mają czasu na klikanie tego wszystkiego. A wyobraźcie sobie, jak ktoś będzie miał cały tydzień bez neta, przychodzi sobota, godzina, powiedzmy 22, a tu do wyklikania turki z 7 dni + questy do porobienia. No po prostu porażka Najlepiej by było tak jak jest. Jedenz questami, drugi -bez. Kto nie chce/ nie ma czasu na questy, gra tylko na pierwszym, kto ma wiecej cxzasu i chce robic questy, na drugim, a kto czasem może się podcierać -gra na obu, i wszyscy są zadowoleni
Cytat:
zaraz pojawi się 100000000000 osób pytających: dlaczego jest Dziennik Questów skoro nie ma questów?
Panie Osobo Prywatna, mnie to tam osobiście by nie przeszkadzało, niewiem jak innym
Ale jeżeli faktycznie, tak jak piszesz, będą się pliki mieszały, i "sieczka" będzie, to trudno, jakoś to może przebolejemy
Niby tak, ale na s2 jest mniej osób, a przez to jest tam mniejsza grywalność.
Wedle tej logiki na s1 najlepiej wyłączyć questy, bo zabierają czas. Ale co wtedy z eventami? No również wyłączyć, bo ludzie przecież czasu nie mają. A jak już przy tym jesteśmy, to można przy okazji wywalić wojny, bo tyle czasu ile one wymagają i jeszcze konieczność logowanie się co najmniej raz dziennie, to już porażka...
Czyli w zasadzie na s1 nie powinno być prawie nic, a wszelkie nowości i rozbudowywanie gry na mało ludnym s2. Chyba nie tędy droga.
Jak ktoś chce poświęcać minimalną ilość czasu na grę, a mimo to być w czołówce, to może właśnie powinien przejść na ew serwer retoro, imienia Kononowicza?
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Irmis, Nie no ja rozumiem, tylko żal mi że Wojownicy być może staną się kolejną (no i też ostatnią) gierką on-line, którą będę musiał wrzucić do kategorii "nazbyt absorbujące=niegrywalne". Może nie gram z Wami od początków ale już na czwarty krzyżyk leci co jest swoistym rekordem dla mnie
Pfff... śmiechu warte najpierw większość krzyczy chcemy questów i bardziej skomplikowanej rozgrywki, a teraz gdy dostają, to te same osoby są na nie i nie.
Przecież zawsze w topce być nie musicie, odpuśćcie je sobie i znajdźcie inny sposób by nadgonić z xp, to na pewno skomplikuje rozgrywkę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum