Frostmane (global, pvp)
- Tonnashss, Mroczny elf, priest lvl 50
o jakis małych poziomach by wprawić się w grę i wybrać styl gry nie wspominam, bo to chyba raptem 2x 20 lvl.
gildia: przez nieobecność chyba wywalili...
Jeszcze nie jestem studentem to praktycznie pograłem przez wakacje i przerwa aż do okresu zimowego jak będę miał czas...
E... na Andeerii? Lamka Cho na Sanga Tu ładnie wszystko śmiga, wersja 3.2.2, DK, zdecydowana większość inst działa, graczy dużo, tylko DC od czasu do czasu, ale to można przeżyć No i Apek- ciapek na 80 lvlu, który Ci ładnie pomoże kiedy zajdzie potrzeba i jego braciszek Tyko na Horde się przeżuć
Chodzi o Sangreal? Rzeczywiście, te blisko 2k ludzi online robi wrażenie. Z tego co widzę exp i dropy są lekko podrasowane, ale nie jakoś koszmarnie, więc nie jest źle. To serwer polski, czy jakiś inny, bo populację wiedzę mieszaną. i jak się przedstawia stosunek ilości sojuszu do hordziaków? Konto zakłada się tam automatycznie? Bo na Andzi mają akceptację ręczną i odsiew jednostek, które paru zdań nie potrafią poprawnie napisać
Mam jedno ważne pytanie: czy tam też w dungeonach i reszcie, mobki lubią przechodzić przez ściany/sufit/podłogę, jeśli tylko znajdziesz się w ich zasięgu?
No ludzi on-line sporo, fakt
Exp troche większy, ale aż tak bardzo się tego nie odczuwa.
Server jest Litwesko- Polski, z przewagą Litwinów, ale można to przeżyć
Stosunkowo wydaje mnie się mniej więcej równo po obu stronach. Jakiejś wielkiej przewagi nie zauważyłem.
Rejestracja wolna, otwarta i pod tym linkiem http://wow.sangreal.lt/pl/reg/registracija.php
I jedna ważna odpowiedź: Nie, nie przechodzą przez nic Czasami tylko jak warkiem robie "Czerdża" to pod tekstury wpadnę, ale to już na prawdę musi być kiepski teren
Ogólnie to polecam! Największy problem to DC, ale można to znieść, bo aż tak bardzo często to znowu nie ma Jak by co to po stronie Hordy, nick taki sam jak wszędzie
A, i o drugiej w nocy udało mi się zebrać ekipę na Gundrak HC^^ Jestem miszczem
Działające Vmapy na całym obszarze gry (bo chyba o to chodzi z tymi mobkami) mnie przekonują
Mało jest bardziej frustrujących dla maga rzeczy niż któraś z rzędu, nieudana próba szturmowania stodoły (postać 17lv vs 4x14-15). Która nie udaje się tylko dlatego, że przy podejściu do którejś ściany, wypada na ciebie 3 zbirów, a wrogi mag sieje ze środka.
Nie ma to jak twierdza niemal nie do zdobycia
Takie drobiazgi, jak drwal, który łażąc po tartaku wpadnie do pasa w podłogę niezbyt mi przeszkadzają
Zarejestrować mi się udało, ale nie mogę się połączyć z Sangą, pod:
set realmlist wow.roventa.lt
Wersja się zgadza (3.2.2a), ale przy próbie logowania, po dłuższej chwili wyskakuje: "Login Server Down". Nie były to prace konserwacyjne, bo pokazywało wtedy na ich stronie serwer online i ok 1,5k ludzi.
Przypuszczam, że problemem mogą być jakieś pliki temp z Andeerii, ale nie znam sie na tyle, by w tym grzebać. Jedyne co sprawdziłem, to to, że w pliku config.wtf, w katalogu WTF, adres realm się zmienia (choć realmname już nie).
Ktoś ma pomysł, co to może być?
Trochę się podpytałem i się nieco dowiedziałem Mieszkasz za granicą? Bo się okazuje, że najprawdopodopodobniej jest blokada na IP i dostępne tylko dla Polski i Litwy. Ale możesz spróbować jeszcze wyczyścic foldery WTF i Cashe. A jak to nie pomoże to pisać do GM żeby Ci IP odblokował, nic więcej. Niestety.
Tak, przez forum, najlepiej PM do GMa napisz, że jesteś Polakiem, ale nie mieszkasz w Polsce, i nie możesz pograć, a chciałbyś bo słyszałeś, że serv jest supcio itd W sumie to najlepiej chyba do Drambliusa pisać, bo to Litwin, ale po Polsku się z nim dogadasz, żeby było, że faktycznie Polakiem jesteś Ew. do Visagalisa możesz pisać, ale to tylko po angielsku, chyba że po Litwesku umiesz Powodzenia życzę, i do zobaczenia na szlaku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum