Zapraszam serdecznie wszystkich zainteresowanych spotkaniem się we wrześniu we Wrocławiu. Oczywiście okazja jest i to całkiem sensowna gdyż akurat w ten dzień (19 września sobota) będę organizował swoje urodziny. De facto urodziny mam 20 września w niedzielę ale jak wiadomo niedziela koniec weekendu w poniedziałek praca itp itd. Dlatego organizuje urodziny w sobotę. O ile pogoda pozwoli to będą one w formie grilla lub jak będzie niezbyt pogoda jakiś lokal lub mieszkanie moje.
Nocleg oczywiście jakiś się znajdzie na pewno więc o to bym się nie martwił
Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Złośliwa bestia, akurat wtedy musi robić A może zrobisz w Krakowie?
A jak nie, to się spotkanie w Krakowie przełoży na tydzień wcześniej. Miałam do Ciebie dzisiaj pisać i namawiać na przyjazd...
Nie ma takiej opcji żebym to przekładał urodziny mam raz w roku i na pewno nie zrobię ich tydzień przed data ich
Ja już na zlocie mówiłem że 18 albo 19 września będzie moja impreza urodzinowa tylko że chyba nie wszyscy słuchali
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
chyba niestety nie, jak już pisałem w temacie krakowskim następnego dnia mam robotę, więc z przyjazdu nici. Wszystkiego najlepszego, i udanej imprezy
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum