Ja i Lathea nie jesteśmy w stanie grać równocześnie w woje. Gdy jedno konto jest aktywne, drugie automatycznie przestaje odpowiadać (wieczne: "Wczytywanie").
Mamy dwa laptopy, podłączone do jednego routera.
Możliwe, że jest to wina jakiś wojowych zabezpieczeń, ale przyznam, że trochę mnie to zdziwiło.
Na raz pod warunkiem że używam różnych przeglądarek.
Znaczy nie naraz w sensie w tej samej chwili tylko klikam sobie jedno porównuje wyniki i klikam drugie na przemian.
Dodam jeszcze, że gdy jedna osoba przestanie klikać, to druga odzyskuje "wolność ruchów" i problem przeskakuje na wcześniejszą osobę. Sami jeszcze tego dokładniej nie sprawdzaliśmy - na tyle tylko, by się zorientować, że coś jest na rzeczy i że nie dotyczy to tylko jednego kompa
//Edit:
Arnatos, no widzisz, my klikamy w czasie rzeczywistym
Ech Arnatos, ale Ty zupełnie o czym innym...
Wychodzi na to, ze to pierwsza gra, w którą nie możemy grac równocześnie xD
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
A co takiego specyficznego jest w wojach, że akurat jedynie przy tej grze przeglądarkowej nie możemy grac jednocześnie?
Ustawienia routera są standardowe.
Chyba wyślę pw do Khereha, z tego co kojarzę on się tym zajmuje.
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Router nie ma nic do rzeczy. Ogólnie ciekawa sprawa. Gra nie narzuca żadnych limitów względem połączeń z danego IP. Serwer raczej też nie. Więc albo przypadek, albo jakieś dziwne limity z waszej strony. Sam nie wiem.
W poprzedniej erze graliśmy z 1 lapka, więc tego problemu nie było.
Wysłałam mu pw, zobaczymy co odpisze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum