Profit sie nie sumuje. Przykladowo jeżeli rundzie 24 i 25 wejdzie mi profit, to działa ten ostatni, zas w turze kiedy działają oba profity (przykładowo 26) równiez sie nie sumują a obrażenia zostają zadane jednym efektem. Cos musi byc z profitem samym w sobie, gdyż nnp: na s2 potrafi działać 3 rundy, mimo iz poziom rozwinięcia pozwala mi na działanie jedynie przez 2.
Trwa dłużej bo jest błąd
Nie wie dlaczego, ale w kodzie jest +2 zamiast +1, tak jak przy wszystkich czasowych profitach. Zostanie to niebawem poprawione.
_________________ What I cannot create, I do not understand. - Richard Feynman
Przykro mi, ale tu nie będzie żadnej ingerencji. Wystarczająco dużo zachodu było z podwójnymi walkami wojennymi, a my nie mamy czasu na analizowanie każdej walki, której wynik mógł zależeć lub nie od błędnego działania profitu. Błąd zostanie poprawiony a aktualizacja wgrana gdy Ralz wróci z wakacji i wyjaśni się kwestia oprogramowania wersjonującego kod. Do tej pory nie będzie żadnych poprawek na obu światach (chyba, że wystąpi naprawdę krytyczny błąd).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum