No tak, classic wziąłem za ten podstawowy Mogę się zająć porobnieniem przycisków, tła etc, ale ktoś musi się zająć napisaniem tego pliku tak jak trzeba No i problem jeszcze w tym, że miniaturyi obrazki miały inny rozmiar...
W każdym razie w paczce podanej na górze nie gra coś z menu. (Przynajmniej u mnie)
Wcina gdzieś dolną część panelu.
W podglądzie edytora php (aktualnie tylko to mam) wszystko gra, jednak jeśli otworzy się w przeglądarce, nie pokazuje całego menu.
Czy tekst:
Zarejestrowanych kont: 4
Era: VI Testy, trwa 626 godz.
Wersja 0.87beta
Na moim screenie biały poddany jest stylowaniu z css?? (może coś ominąłem)
Z tego co mi się wydaje ma on styl z html...
Chodzi mi o to czy w grze zdarzają się podobne przypadki??
Chodzi o jak największe zbliżenie do starej, "czarnej" wersji gry. To co jest przesłane w paczce można zmieniać całkowicie (grafiki, style). Daje to spore możliwości.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
A pamięta może ktoś jak nazywała się dawna czcionka ??
Na screenie widzę że jest trochę bardziej pękata od obecnej
Wojtek używał Tahomy i Verdany.
Mogę nawet zarzucić arkuszem css (ale nie wiem czy się to przyda), bo szczerze mówiąc sam myślałem o zabraniu się za ten styl ale nic dobrego by nie wynikło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum