Widzisz... to jest mój dodatek - nie jest on oficjalny i nie chcę (przynajmniej na razie) by był on w grze. Może się okazać np. za miesiąc, że nie spełnia on oczekiwań i nie ma sensu dokładać go do kodu. Tym bardziej, że jeżeli miałbym dokładać go do oficjalnego kodu to trafił by tylko do s2 - na s1 kod został zamrożony i są poprawiane tylko bugi będące dużym zagrożeniem dla gry.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Irmis, tak i to sporego. Niestety nie znasz sposobu w jaki jest tworzone menu, ale polega to m.in. na edycji kilku plików, w których nadajesz odpowiednie uprawnienia. Dodatkowo kod s1 jest zamrożony - nie ma buga, nie ma zmian. Zrozumiałeś?
Kolejna sprawa to to, że nie chcę by te rankingi były oficjalnymi w grze. Jeżeli nie chcesz z nich korzystać w takiej formie to nie klikaj.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
I póki co tak ma być - takie jest widać zamierzenie Bolivara. Skoro chce by na razie owe rankingi pozostały nagrodą dla tych, którzy śledzą forum uważnie to powinno to zostać uszanowane.
Zawsze można przypiąć za pomocą skryptu w javie, który sobie ściągają tylko ci co chcą (i wiedzą skąd). Takie coś planuję przetestować (na razie moje próby bidnie wychodzą ) robiąc inne add-ony do wojowników (próbuję zrobić add-on gildyjny).
PS: z kimś gadałem i chodzi, że ktoś juz miał taki pomysł, bodajże Wojownicy Wiatru. To taki add-on z rankingami bolivara itp. można zobić...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum