Po zobaczeniu tego co teraz wrzuciłaś, to od razu po spojrzeniu na jego avek widać co trzeba, ale przed tym, za Chiny bym się tego nie dopatrzył Ale spoko, dymku, okularów ani innych cudów też tam nie widziałem
No chyba nie powiesz, że najczęstszym płynem wydobywającym się z ust jest krew? No średnio na czarno białym zdjęciu podejrzewałem raczej ślinę, piwo, wódkę lub wino.
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
No bez takich mi tutaj.
Wszyscy wiedzą, że z całą Waszą czwórką coś nie tak. To, że z Szilką, Latheą i Yosem to od dawna wiedziałem ale z Tobą Żecie? Zawiodłem się srogo.
Proszę mnie tylko nie wrzucać do jednego worka z Żetem, bo... nie wiadomo co z tego wyjdzie
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Lathea, u mnie w moim worku jest całkiem fajnie! Poważnie! Khere, o normalności to ty nic nie mów lepiej (chyba, że chodzi o "tę" normalność, prawdziwą, no to co innego;]).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum