heh musze powiedziec, ze jedna rzecz troszke mnie dobija ...
w momencie w ktorym najsilniejszy ma 13 poziom, ja jestem na 25 miejscu w rankingu on ma juz ponad 20% expa wiecej niz ja. takich koks planow to chyba nawet w poprzednich erach nie dalo rady miec
A tak poważnie - póki co sporo expa można zgarnąć nas sposoby, które nie będą możliwe w normalnej erze bez łamania regulaminu, co w trakcie jej trwania będzie się już spotykać z szybką reakcją.
Potworki natomiast są tak ułożone by nowy gracz był w stanie radzić sobie z takimi na swoimi poziomie. Wiadomo - doświadczeni gracze szybko znajdą sposoby by bić wyżej.
Parn, nigdy nie grałem inną rasą od berserkera i mogę stwierdzić, że znam tworzenie tej postaci od podszewki. Co era tylko zmieniam rasę, żeby nie było zbyt nudno. W poprzedniej grałem człowiekiem, w jeszcze poprzedniej lacertem. Jak już tak długo grasz tym samym, to mimo zmian w mechanice, nietrudno stworzyć coś silnego (przynajmniej na początku, bo później to zależy od sprzętu na jakim zakończysz). Postać Haart nawet nie korzysta z koksplanu tylko pomaga go tworzyć wraz z moją wojolamą
Haspen, wiesz, że masz chyba rację... Jest gdzieś napisane coś o gołodupcach?
Cerester, racja, liczenie co do grosika jest najważniejsze przy początkowych sprzętach. A co do bug'a z treningiem to jedyne jaki kojarzę to ten pozwalający na wcześniejsze treningi, ale to jest bezsensowne, oraz ten z wyświetlaniem, ale przy dobrze prowadzonej postaci więcej zarobisz na potworkach niż na niepewnych zwycięstwach w treningach.
Phil, podkręcone potworki raczej utrudnią tym co mają słabe postacie A co do łamania regulaminu to wcale do dobrej postaci to nie jest potrzebne.
Bolivar, liczenie jest w końcu najważniejsze Mój excel już stworzył "ścieżkę zdrowia" do 15 poziomu Wprawdzie do Tsu mi daleko ale nowy w tym nie jestem.
mindmaster wiesz ja tez od dawna gram palkiem, i co prawda nie licze wszystkiego, ale zawsze bylem w top 50 czasami nawet drugim palkiem po Philu, ale ogolnie dla mnie te sytuacje sa dziwne. Ok jakbym byl 100 w klasyfikacji czy cos takiego ale nie 25
mindmaster, regulamin zabrania jakichkolwiek działań push/pull. Wyszczególnianie ich mija się z celem - nie każdą możliwość jesteśmy w stanie przewidzieć.
Jeśli chodzi o moją wypowiedź dotyczącą potworków - żartowałem ;-) Nie będziemy ich podkręcać - ponieważ w początkowej fazie rozgrywki w moim przekonaniu są w sam raz dla przeciętnego gracza, który chce bić troszkę do góry. W końcu nie chodzi o to by zniechęcić nowego gracza, który jeszcze nic nie wie o grze, ciągiem porażek jego postaci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum