No i wszystko jasne bo nijak mi to na białe nie wyglądało
Jak zaciemnię pokój to jest lepiej Tak czy siak kawał dobrej roboty!
A z tym rankingiem organizacji, to w przyszłości da sie jakoś inaczej go zrobić?
_________________ Słowa są jak woda, im więcej ich lejesz tym mniej ich chcą...
Alez obrazuje np. to, żę sporo osób z błękitu wybrało tymczasowo życie zakonne
Tylko i wyłącznie to chyba tylko obrazuje dla ciebie. Bo dla mnie ten ranking nie jest żadnym odzwierciedleniem w dobie takiej że są sojusze ludzie chodzą po gildiach a nie siedzą w macierzystej gildii.
Cytat:
Ale dalej dobrze pokazuje np. przewagę Hordy i pozycję niższych organizacji.
Hmmmmm nie problem jest aby jakaś inna gildia przeskoczyła hordę w tych punktach. Wystarczy że np GWN pościąga sobie ludzi i będzie wojować z inną gildią 2-3 tygodnie i z czasem ich przegonicie albo zakon czy krasie.
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Dlatego:
1. Są to rankingi nieoficjalne - dla tych co chcę sobie sprawdzać.
2. Ranking organizacji jest jeszcze bardziej nieoficjalny - jest podany tylko w jednym poście ;-).
Pewnie za jakiś czas pobawię się innymi dodatkowymi rankingami - może tak jak kiedyś były z podziałem na cechy?
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Cechy to niezły pomysł, choć podejrzewam, że będą w nich królować kombinacje o największym bonusie rasowym (ale niekoniecznie bo to jest kwestia prowadzenia postaci też i to w sporej mierze).
Ale wg. mnie super byłoby gdyby pojawił się ranking osób o największej sile, zręczności, zwinności, wytrzymałości i żywotności. Można by też pokusić się o ranking osób z największym atakiem, obroną, pancerzem, życiem, obrażeniami, czasem walki... w sumie możliwości jest naprawdę ogrom ;-)
Tylko w sumie czy taki ranking np. z osobami z najwiekszym atakiem nie bedzie zbytnia pomoca dla graczy?;)
Nie sądzę by to miało jakieś większe znaczenie. Gracze i tak wymieniają się statystykami przeciwników turniejowych więc... taki ranking nic tak naprawdę nie powie im poza kolejnością w wielkości atrybutu. Nie będzie przecież podawał ile kto dokładnie ma
Ale jedno może podpowiedzieć, jeśli będzie aktualizowany na bieżąco: w jakim zestawie chodzi aktualnie nasz przeciwnik turniejowy z topki. A to już by było niewskazane
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Rozmawialiśmy trochę z Bolivarem i doszliśmy do wniosku, że ranking ataku, obrony, itd. byłyby nieszkodliwy, jeśli nie byłoby w sobotę do niego dostępu Nie można byłoby wtedy wywnioskować kto w co jest akurat ubrany na podstawie jego miejsca w rankingu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum