e tam i tak twoja wina
ale tak naprawde jezeli ktos tam byl i byl w miare trzezwy by pamietac zlot to mu zdjecia nie potrzebne
To zdradze Ci tajemnice ze mnie w tym roku nie bylo i mi zdjecie potrzebne
EDIT:
Spun, w pazdzierniku w takim razie zrobi sie spotkanie i oficjalnie przekazesz mi sztucce
mozna jeszcze sie nawet polaczyc telefonicznie z Zetem, zeby przy tym byl
Hm, srogo było Pierwszych dwóch dni ni w ząb nie pamiętam, z trzecim już lepiej, poniedziałek i wtorek już lajcik, nawet po lasach połaziłem! Bo ja lubię czynny wypoczynek, a nie to co wy, tylko by pili i pili ;(*
Dzięki wszystkim za miłe spotkanie, ja potem jeszcze byłem w Warszawie, Gdyni, Gdańsku, Bydgoszy, Gostycyniu, Bydgoszczy... Ogólnie grube wakacje, jedne z najlepszych w moim życiu.
Wszystko naprawdę byłoby wspaniałe, gdyby ktoś ciągle nie wbijał mi szpilek...
Ps. Ludzie, rzeczywiście Yoss pojawił się na chwilę, a ja już taki dead byłem, ech ale i tak niczego nie żałuję, jestem niereformowalny!;]
Szilka, każdy ma jakąś granicę możliwości. Dla mnie jest to przeszło tydzień picia i spania grubo poniżej tego co trzeba, przejechanie pociągami 2-2.5k kilometrów etc. Nawet Żet musi czasem odpocząć, w końcu to nie Tyler Durden.
A sugestia ze Szpilkami była żarcikiem (żebym takie rzeczy musiał tłumaczyć, no luuuudzie ).
Szilka, każdy ma jakąś granicę możliwości. Dla mnie jest to przeszło tydzień picia i spania grubo poniżej tego co trzeba, przejechanie pociągami 2-2.5k kilometrów etc.
No tak, Żet w swoim naturalnym środowisku pije więcej
Przecież oboje sobie żartujemy Bo kto by pomyślał, żebym była takim nieludziem, żeby Ci wbijać szpilki... A Ty lepiej myśl nad końcem sierpnia, czy dałoby radę. Bo oświadczam wszem i wobec, że dla mnie zlot trwał za krótko, a Wy jako gentelmeni zadbacie o to, żebym nie odczuwała niedosytu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum