Miałem 72 tury. Kliknąłem 36 walk z Wiwerną. Gra strasznie lagowała, toteż po 20 minutach czekania wyłączyłem przeglądarkę i włączyłem ponownie. Zerkam do wojów.
Log jest, turki są. Klikam na log -> "Walka jeszcze nie rozpoczęta".
Oczywiście musiałem zrobić po swojemu i zamiast zgłosić, kliknąłem walki jeszcze raz
Oto rezultat:
Co lepsze, tamten 'niedziałający' log się naprawił jakbym normalnie walki miał sklikane. A te 46 tur na minusie skutecznie uniemożliwia mi walkę na turnieju
Philu, Bolivarku, będę stópki całował i włosy wam strzygł, tylko cofnijcie to jakoś ?adnie proszę
_________________ "Wojna to wojna, a nie cholerne przedszkole."
Best Book evar: "Mistrz i Małgorzata" Michaiła Bułhakova.
EDIT: Nawet nie wiecie jak intrygująco wygląda dłuższy pasek exp z -30.6%
Ja mam pasek -74,6% Ale nie mam pojęcia dlaczego. Owszem zrobiłem coś ala Haspen, ale nie wrzucałem jeszcze raz walk, tylko je zostawiłem(miały mi dać 217lv). Weszły, dały, a teraz mi się wbił następny. I turek nie zabrało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum