Czy dałoby rade zrobić np. taki myk ze " skrawkiem mięsa " , że w Karczmie byłby kominek , czy cóś takiego , no i tam by sie to mogło ugotować i zjeść [ oczywiście dawałoby to trochę punktów życia ] ?
_________________ Ja lubię po prostu pomagać... najczęściej szczęściu !!!
Mi się wydaje, że pomysł Ksawersisa jest całkiem niezły, będzie budował klimat (musi być jakiś większy Queścik w Karczmie). Co do wypadajek to nie wiem jak to będzie z kulą życzeń jak już się ją znajdzie. Czy będzie można sobie coś wybrać czy coś się wylosuje ??
Eeee właściwie to kula życzeń w oryginalnym wydaniu miała zgoła inne zastosowanie- mianowicie brak jakiegokolwiek praktycznego zastosowania, jednakże tutaj widzę że tutaj można ją sprzedać. Nie wiem na kiego terefere ale można..
Pomóż zrealizować marzenia starego krasnoluda i dostać mu się na #1 wojo-lam pre ery. Trenuj z: Darodc Tępy
Mi się wydaje, że pomysł Ksawersisa jest całkiem niezły, będzie budował klimat (musi być jakiś większy Queścik w Karczmie). Co do wypadajek to nie wiem jak to będzie z kulą życzeń jak już się ją znajdzie. Czy będzie można sobie coś wybrać czy coś się wylosuje ??
Kłesty za jakiś czas. Pieczenie mięcha? To nie Gothic Może w innej grze. Nie będziemy wojów zanadto komplikować
Kula życzeń się tylko tak nazywa. Można ją sprzedać, albo trzymać i chwalić się przed innymi.
A czy ta kula życzeń się przypadkiem już nie przejadła? Rozumiem na poczatku gry, wtedy naprawde było to wydarzenie... ale teraz? Ot kolejna osoba się pochwali "hurra mam kulę życzeń" - tylko, ze teraz już to na nikim raczej wrażenia nie zrobi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum