Hm, tak się z paroma znajomymi zastanawialiśmy... Zbliża się zlot, może by wprowadzić na ten czas coś w rodzaju pokoju? Jak w Grecji podczas Olimpiady? Bo dla wielu jest to olimpiada, tylko konkurencje takie trochę inne są
Co wy na to?
Wojny są git, no i między innymi dlatego to piszę... nie chciałbym żeby mnie jakaś grubsza akcja ominęła
Veto! Wlasnie jak Wy bedziecie na zlocie zrobimy taka wojne o jakiej nawet Wam sie nie snilo. A co! Musimy miec jakas rekompensate za niejechanie na Zlot
ja też jestem przeciwny tego pomysłu, zlot to zlot jedzie na niego raptem garstka osób z tych co grają to dlaczego ma być zablokowana możliwość wojen? a co z wojnami co już się rozpoczęły?
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Nie da się mnie zabić. Próbowali już każdą ilością alkoholu. Nieno serio pomysł K. jest ok. A to dlatego, że mistrzuniowie i ogarniacze całych akcji wyjeżdżają
I żeby nie było jak wyłączę to będziecie mi musieli transport dla 3 osób zmontować do Krakowa, żebym mógł włączyć Zresztą ogólnie zapowiadam, że jak się coś skisi w weekend to serwer działał nie będzie bo nie ma opcji żeby go ktokolwiek w firmie śmiał ruszyć oprócz mnie.
Mogłeś im nie mówić Po odcięciu zasilania 10 minut utrzyma go UPS. Po 5 minutach włącza się generator Nawet nie udałoby się mu zrestartować Oczywiście automatyczny start też ma. Niekiedy jednak podczas selftestu nie wykrywa wszystkich dysków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum