Przepraszam wszystkich, ale jednak na zlot nie pojadę. Plany się zmieniły i zostaje u siebie. Troszkę życie mi się skomplikowało. Zbyt bolesne rzeczy się wydarzyły w ostatnim tygodniu, by o tym tu teraz pisać. Jednak ze względu na to muszę zrezygnować ze zlotu. A co do Rysia (bo miał jechać ze mną i miałam być jego opiekunką), to też nie jedzie. Może za rok się uda. Jeszcze raz przepraszam
P.S. Przez ostatnie półtora tygodnia nie miałam dostępu do internetu i nie mogłam powiadomić Was wcześniej
Kto jedzie z miejscowości położonych na trasie Gdańsk-Zagórz ? Właśnie dowiedziałem się, że mam tam ~17-18h jazdy pociągiem Im większa ekipa tym ciekawiej
Ja również prawdopodobnie nie pojawie się na zlocie. Zmiana pracy i naprawa samochodu sprawiły że nie moge pojechać z przyczyn zarówno finansowych jak i braku czasu. Na nastepnym sie pojawie a wam życze udanego zlotu i miłej księżycówki.
Żałuje ze nie bedę mógł z wami tego weekendu spędzic.
_________________ Clive is brutal and full of zasadzkas
∞
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum