Jakby ktoś był z Katowic lub okolic - można jechać autem - tylko ta osoba musi mieć prawko jako 2 kierowca na drogę powrotną, ja z powodu mojej krasnoludzkiej natury piwka tam na miejscu sobie nie odmówię.
W innym przypadku jadę pociągiem, jak ktoś też jedzie pociągiem i zahacza o Katowice to się zgadamy.
Deep Purple gra we wrocku jakoś w maju i bilet kosztuje coś ponad 100z. Grają chyba na polach marsowych więc nie widzę potrzeby kupowania biletu tylko po to aby przejść przez bramę a posłuchać ich też będzie można za bramą.
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Hmm, a ja tam ostatnio zamiast na Sabatonu czy CoF wolę coś bardziej psychodelicznego. Tak się składa, że niedługo we Wrocku zaczyna się Asymetry Festival. Trochę niezłych wykonawców się pojawi. Osobiście wybieram się na Venetian Snares i Otto von Schiracha w Drodze do Mekki... 23.04 zdaje się. Bilet może nie za tani, bo 60 złociszy trza wyłożyć było, ale mam nadzieję, że koncert wart będzie tej ceny .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum