Dostępność grup w innych lokalizacjach niż Rivangoth zostanie zrobiona, ale to zależy od tego kiedy Jenn będzie miał trochę czasu.
Parn, skąd wziąć większość rzeczy można wykombinować logicznie rozumując lub współpracując z innymi graczami poprzez wymianę informacji. Celowo w większości questów nie ma czarno na białym skąd brać dropy by gracze kombinowali i szukali. A nawet jeśli zupełnie nie wiadomo skąd coś wziąć, to zwykle wypada to z potworów, które trzeba zabić w tymże queście ;-)
Dostępność grup w innych lokalizacjach niż Rivangoth zostanie zrobiona, ale to zależy od tego kiedy Jenn będzie miał trochę czasu.
A tak orientacyjnie? bo nie wiem czy się kisić w tej Zilli i mieć perspektywę, że do turnieju uda mi się to sklikać (już i tak mi grupki za niedzielę przepadły...) czy też jest to jednak nieco bardziej odległa przyszłość... I że lepiej olać te dwie grupki i wracać do Rivangoth jutro...
Możesz też spróbować wracać do Rivangoth na jutro i mieć nadzieję, że zdołasz wyklikać grupy tutaj. Przenosi o losowych godzinach i chyba nie trzeba zużywać wszystkich turek za wcześniejszy dzień.
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Mnie z Latheą bez przelogowywania, jak np chcieliśmy wejść w bramy miasta, lub w walki. I mimo, że wyruszyliśmy o tej samej porze, to było kilka-kilkanaście godzin różnicy w dotarciu na miejsce
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Irmis, rozgryzłem już jak to działa. Przeniesienie następuje gdy:
- wystąpi warunek wykorzystania tur z aktualnego dnia wirtualnego
- podróż następuje w momencie zresetowania karty walki (czyli kliknięcia w któryś z trybów limitowanych)
Hm, z tego co pamiętam, to mnie przenosiło albo po kliknięciu w bramy miasta, albo w samą zakładkę "walcz". Choć z drugiej strony może limity sie same właśnie wtedy wyzerowały? Słabo już to pamiętam, a teraz nie śpieszy mi się do podróży by wypróbować
TP
Jeśli miałeś tryb walki ustawiony akurat na trening/1vsG/vsPostrach/GvsG to mogło przenosić po kliknięciu w walcz. Możliwe, że przenosi też po kliknięciu w bramy miasta, tego nie próbowałem po wykorzystaniu turek z danego dnia wirtualnego.
Tak czy owak te warunki są trochę dziwne.
Zwłaszcza, że przez to nie da się podróżować dalej niż 1 miasto/dzień. Na razie to aż tak nie przeszkadza, ale potem może być lekko problematyczne
TP
Nie wiem czy to dobry pomysł, ale może lepiej liczyć wykorzystane tury a nie dni które upłynęły.
A dokładniej: aktualnie ktoś kto na początku "dnia wirtualnego" zaczął podróż to dojdzie teoretycznie wtedy kiedy ktoś kto tuż pod koniec "dnia" zawalczył; w dodatku jak Irmis pisał, można podróżować tylko zawsze jedno miasto na dzień - to na co zatem punkty podróży? Czy to nie miało być tak, że pkt. podróży decydują jak daleko możesz tego dnia zajść?
Tym co mi na razie przychodzi do głowy, to jeśli już musimy uzależnić od tur, to zrobić może taki licznik (choćby ukryty), który początkowo informował o liczbie tur do wykorzystania po których przy przenosiło elikwenta. Byłoby wiadomo, że przeniesie nas za te np. 40 wykorzystanych tur, a nie wraz z niepewnym (wnioskuję z tego co wyżej w temacie napisane) dniem wirtualnym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum