Przy 11 turach się nie opłaca bo żeby mieć 120 musiałby stracić sporo więcej (możemy odzyskać tylko 80% z tur straconych w trakcie gry).
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
No to wszystko jedno w kazdym razie 10% ze 120 to 12 wiec musiałby więcej stracic niż ma straconych...
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Czyli maja 65 tur straconych za pozny start musialbym "dotracic" jeszcze 55 tur by moc potem 120 wykupic, na takiej zasadzie to dziala? Tyle ze stracilbym tylko 5,5 czyli 6 tur.
dokładnie możesz wykupić tylko 120 tur i jej wielokrotności bo 120 to jest jeden wirtualny dzień w grze. Niestety administratorzy nie znaleźli jeszcze rozwiązania żeby wykupić inną ilość tur niż 120 i jej wielokrotności.
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum