No to ja mam troche inny problem:] jak to mozliwe ze ten sam osobnik trenowal na mnie 4 razy ?? ^^ z tego co ja nawet probowalem to mozna dwa i juz nawet po niewykorzystanych turach z poprzedniego dnia ^^ oto dowod
Można trenować parę razy na jednej osobie, ale trzeba mieć niewykorzystane limity z dnia wcześniejszego. To nie jest błąd, choć już był tu parę razy zgłaszany
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Ja też nie mogłem wyklikać - u mnie problem był chyba taki, że to były zaległe wykupione turki. Treningi mogłem, ale nie na tych samych osobach co wcześniej.
Ten błąd z początku tematu najwyraźniej nadal się zdarza - mam w logach trening obronny, a po jego wciśnięciu pojawia się 'Walka nie została jeszcze rozpoczęta' (tym razem o nic się nie wykłócam, tylko tak informacyjnie piszę :> ).
(możliwe że to nie taka sama sytuacja jak na początku tematu, może trening się fizycznie odbył a ja go po prostu nie mogę otworzyć?)
Gdy pojawia się ten komunikat, oznacza to nic ponadto, że system nie może odnaleźć logu walki, bo albo faktycznie jeszcze nie została wykonana (czyli jest w toku) albo log został usunięty.
Obie możliwości raczej mi nie pasują, bo walka jest sprzed ~20 minut (jako że to trening to chyba 20 minut nie powinna się ładować, a tak świeże logi raczej usunięte nie będą (szczególnie że starsze nadal działają normalnie)). Nie no, nie zależy mi tak bardzo na zobaczeniu tego loga, więc jeśli to nie jest jakiś ciężki błąd to nvm.
Miejsce na dysku było. Fakt dość zajęty był bo w 90% ale problemem było co innego. Rozwiązałem przed chwilą.
Jakby były jeszcze jakieś problemy to proszę pisać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum