Zwycięską walkę wojenną przeprowadziłem wczoraj, jednak o północy nie dodało mi 15% życia wojennego. 100-krotne odświeżanie nie dało efektów. Sprawdziłem 3 razy log walki zanim tu napisałem, więc o pomyłce w odczytywaniu życia nie ma mowy. Jeśli ktoś z BG ma podobnie, to napiszcie.
Może to mieć związek z tym, że o północy nie zostały skasowane grupy. Może jakiś pad serwera o godzinie 0:00, albo funkcja, która się tymi rzeczami zajmowała wysiadła?
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Jeśli serwer nie działał o 0:00 to jest wysoce prawdopodobne, że cron, który jest odpowiedzialny za automatyczne funkcje, m.in. za regeneracje życia wojennego, nie zadziałał.
Hmm, no mnie tam techniczna strona niespecjalnie interesuje. Bardziej chciałbym wiedzieć czy jest szansa na poprawienie tego... i kiedy można się spodziewać "ingerencji siły wyższej" .
2009-07-10 20:00:23 << o tej godzinie byla walka, ale nie wiem czy rywal kliknal przed czy po polnocy. Nawet jezli kliknal po polnocy, to nie wiem, czy liczy sie czas klikniecia czy czas dojscia pod mury.
Podobnie jak nie wykasowało grup. Coś znów się sypie z rzeczami, które mają wchodzić automatycznie o północy.
A co do tej walki, to jeśli podałeś godzinę z historii szturmów, to tam jest czas dojścia pod mury.
A co do regenek, to liczy się czas rzeczywistego odbycia walki (jest w zakładce "karta walki"). Jeśli zostaniesz ranny przed północą, to cię zregenkuje, jeśli po północy, to masz pecha
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum