Czyli można przejść dzisiaj z powrotem do głownego miasta przed wydaniem wszystkich turek z dnia dzisiejszego i już w główym mieście zrobić jeszcze dzisiejsze treningi ?
Tak sądzę, ale pewności nie mam
Kto robił system podróży?
Wojtek?
Ten głupi żart co do Wojtka wydaję mi się prawdą ;D Bo za czasów beta testów do których miałem dostęp, podróże już były, chociaż nieco inne ;D
Hm... czy podróż trwa 24h, czy ma się robić o północy?Bo dziś wlazłem na postać, a ona ciągle podróżuje...
Walgo napisał/a:
Nie da się Przejścia są zawsze po wydaniu 120 turek danego dnia.
Czyli muszę się wyklikać z turek by mnie przeniosło?
Musisz turki wyklikac. Swoją drogą fajnie by bylo jakby były podane w "miejscowościach" przedziały poziomowe. Bo obecnie podróżowanie jest nieco bez sensu. Rivangoth jako stolica mogłaby posiadać informacje o kłopotach w pobliskich wioskach, więc dodatek w postaci przedziału poziomowego przy opisie pobliskich miejscowości, miałby swoje uzasadnienie. ( A zarazem ułatwiłby życie podczas szukania w ciemno właściwej mieściny do questów)
A czy jest określone chociaż w przybliżeniu w jakich okolicznościach mu się chce? Bo ja wczoraj wyruszyłem, dziś sklikałem pozostałe z wczoraj turki i nadal nic
Ja musiałem wyklikać wszystkie turki by wrócić do Rivangoth. A samo odświezanie miejscowości działa podobnie jak w przypadku wyzerowania licznika limitów dziennych walk:
stan: stare miasto i blednie pokazywane limity dziennych walk
karta walki - walcz - zmien tryb - karta walki
stan: nowe miasto jesli wsszystkie turki wyklikane i limity dziennych walk odswiezone
dla teamu: ta procedura do sprawdzania limitow, ktora jest wywoływana przy zmienie trybu walk wywolywac jeszcze w kilku innych miejscach np karta walki i zakladka walcz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum