To trafił koks na koksa (choć Amerth wyższy level ma):) Zamieszczajcie wyniki dalszych starć, kto vs kto i jaki wynik, bo mnie osobiście to na przykład interesuje bardzo:)
Dzisiaj dość ciekawie łowca vs łowca i berserker vs berserker, oba starcia wygrali wojownicy z BG jednak zostali nieźle pokiereszowani. Dobre złego początki?
Zamieszczajcie wyniki dalszych starć, kto vs kto i jaki wynik, bo mnie osobiście to na przykład interesuje bardzo:)
Już kiedyś zapodałem Philowi pomysł aby logi wszystkich wojen (wszystkie odbyte ataki) były jawne dla wszystkich w grze. Pomysł się spodobał, mam andzieję że doczekamy się realizacji.
Już kiedyś zapodałem Philowi pomysł aby logi wszystkich wojen (wszystkie odbyte ataki) były jawne dla wszystkich w grze. Pomysł się spodobał, mam nadzieję że doczekamy się realizacji.
byle by zamaskowane zostały statystyki walczących ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum