Limity wprowadzały też jakąś selekcję, którą odzwierciedlało to, że trzeba było się czasem postarać, by się wbić gdzieś, gdzie się chciało. I właśnie ograniczały skakanie miedzy szkołami. Zawsze istniało ryzyko, że docelowa, jeśli ma dużo członków, będzie przepełniona.
Co do szkół kolorowych, to równowaga wynikała też z tego, że przez cały początek s1, limity obowiązywały.
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
A ja mam pytanie: Czy komukolwiek przeszkadzały limity w szkołach?
Nie. Ale był z nimi związany pewien błąd dotykający później gildie - nowe osoby nie mogły składać podań, ponieważ wyświetlało: "chwilowo pełna". Błąd został poprawiony przez zdjęcie limitów.
Jeśli chodzi o moje zdanie to też nie jestem zachwycony i też uważam, że brak limitów to błąd. No ale niestety, nie umiem programować i zmienić tego w kodzie... Teraz zresztą i tak już na to za późno.
Phil, przy okazji s1 była cała długaśna dyskusja... I mówiłeś, że do 10 będzie można zmienieać jak się chce, a po 10 postać miała ponosić jakieś koszta zależne od poziomu...
Moje pytanie: zapomnieliście o tamtych ustaleniach, czy po prostu z nich zrezygnowaliście.
Bo wiesz jak teraz jest? Teraz jest tak, że osoba w wilku może dostać przez nockę 40-60 biernego expa... I jeśli nie chcecie, żeby koniec końców wszyscy siedzieli w jednej szkole, a na turniej tylko się rozchodzili, to lepiej coś z tym zróbcie
Rozwiązanie ze złotem wydawało mi się najlogiczniejsze. Teraz, bez eventu wielkanocnego (nie czepiam się go, stwierdzama fakt;)), brakuje jednak pengi i zapłacenie dajmy na to 1000 złota na 10 poziomie (1100 na 11 etc.), skutecznie rozwiązywałoby sprawę wycieczek przynajmniej
Choć prawda, że do 10 możnaby było wybrać tę szkołę, w której jest najwięcej ludzi...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum