Wysłałem zgłoszenie jak mozna było za pierwszym razem tworzyć postacie (wiem pospieszyłem się). Zostanie to uwzględnione czy musze pisać jeszcze raz? W zgłoszeniu zaznaczyłem że to zgłoszenie na S2
W przypadku, gdy zgłoszenie zostanie zaakceptowane, gracze mogą legalnie współdzielić komputer/adres IP, jednak zabronione są jakiekolwiek interakcje między graczami. Zaistnienie takowych będzie podstawą do bana stałego (zgodnie z regulaminem gry).
to błąd tylko czy znowu zakazane jest trenowanie na ludkach z jednego IP
Moim zdaniem, jeśli zwycięstwo danej postaci jest pewne (przypuśćmy, że defowy berek leje palka) to żaden push/pull nie jest. Ale mój tok myślenia jest co najmniej hmm... "inny"
zabronione są jakiekolwiek interakcje między graczami. Zaistnienie takowych będzie podstawą do bana stałego
Tutaj będzie niedługo zmiana, bo faktycznie normalne kontakty pomiędzy postaciami nie powinny być zabronione (normalnie w sensie bez kombinowania z ustawieniem wyniku walki).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum