Wydaje mi się, ze kapitulacja a przegrana na punkty, to jednak coś innego...
Ale mogę się mylić
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Owszem, bronili 160+. Ale postaci powyżej 160 mieliście jakieś 20. A my nie wysyłaliśmy szturmów 30 osobowych, żebyście nie mieli jak bronić. Przy odrobinie chęci byłaby walka, wyrównana przynajmniej przez jakiś czas
Cytat:
Więc wybierzcie: zależało wam na walce? To trzeba było czekać. Na złocie? No to wybraliście dobry moment.
Wybraliśmy: zależało nam na wojnie. GWN był wtedy najsilniejszą gildią. BG nie miała ani jednej postaci powyżej 160 poziomu, więc GWN był naturalnym przeciwnikiem dla niewyżytej Hordy.
Naprawdę zabawnie wygląda ta akcja hsp. Oskarżają nas o brak walki, gdy zaatakowali w momencie, kiedy w naszej gildii nie było wysokolevelowych postaci i twierdzą, że poddaliśmy wojnę. Przypomina mi się stary dowcip propagandowy:
Drużyny USA i ZSRR grały w piłkę nożną. USA wygrało. Wiadomości w gazetach:
USA: "Zajęliśmy pierwsze miejsce, a ZSRR ostatnie"
ZSRR: "Zajęliśmy drugie miejsce, a USA przedostatnie"
Nikt nie podał, że w zawodach brały udział tylko 2 drużyny.
Tak więc podam statystyki rzeczywiste, abym nie mógł być posądzony o propagandę:
- w GWN większość topki poszła pomagać sojusznikom w ich wojnach
- było nas 4 graczy 160+, przy czym części nie było przez weekend przy kompach, w hsp było rozpoczynając wojnę 15 graczy 160+ i tymi atakowali,
- pierwszy niskolevelowiec przeszedł niebroniony, bo myśleliśmy, że to berek,
- hsp atakowało prawie wyłącznie graczami 160+
- kto miał szanse zwycięstwa bronił,
- dopiero trzeci przeciwnik mnie zabił, bo miałem 30% hp, Stryker także dwóch ubił, więc co do jakości wojowników nie mam wątpliwości kto jest lepszy,
- szans wygranej nie mieliśmy, a wy mimo wielkiej przewagi atakowaliście zachowawczo, więc tym bardziej nie powinniście wytykać nam porażki.
Poza klimatem Walgo powiedział, że zrobiliście coś na kształt kapitulacji BG, co nie oznacza, że skapitulowaliście Reszta komentarzy o kapitulacji pochodzi spoza Hordy.
Ciebie śmieszy nasza akcja(w sumie rozpętana komentarzem Irmisa do klimatycznego tekstu ), mnie śmieszy wasza reakcja. Ale to nie ważne - ważne jest to, że wojna się skończyła, Horda wygrała, a ja stwierdziłem, że przydałoby się opisać tę wojnę dla innych gildii, najlepiej w sposób klimatyczny. Ot, i nie wiem o co tyle rabanu w sumie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum