Tzn po zmianie miasta mamy dostępne nowe questy?
Czas który zajmuje dojście do innego miasta to czas rzeczywisty (2 tury=24min), czy tury (2tury=strata 2 tur), czy oba?
Ok, a mnie przeniosło do Vida dopiero teraz, choć podróż zaczęłam koło 23.30... Logowałam się rano i byłam jeszcze w Rivangoth.
Jak na razie zakładka handlu działa, ale to może być kwestia tego, że się nie wylogowałam po zmianie lokacji...
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Podróżowanie faktycznie działa trochę dziwnie - przeniesienie postaci odbywa się w niewyjaśnionym momencie.
Handel - tu może być problem, inne lokacje mogą nie mieć sklepów.
Podobnie będzie z grupami potworów - w innych lokalizacjach póki co nie ma grup, są tylko zwykłe bestie i postrachy.
To fajnie, bo niektóre questy wymagają tam walki z grupą
A tak na serio, to dałby się umieścić w grze jakiś komunikat, gdy ktoś kliknie na podróż?
Krótki opis, co go tam może czekać i by tego lepiej nie robił, jeśli ma za niski level i opcje "tak" lub "nie".
Bo np jak jak szedłem do pobliskiej, małej rolniczej osady, to spodziewałem się raczej questów niskolevelowych, w porównaniu ze stolicą, a tu zonk
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum