1. Szkoła Rycerska Niedźwiedzia
Ideały: siła, opieka nad słabszymi
Opis: Siła to nie wszystko, ważne jest jeszcze, do czego jest wykorzystywana. Wstąp do nas, a przekonasz się, że własna chwała jest niczym i szybko przemija, za to pomoc komuś w potrzebie, może być dla tej osoby wszystkim.
2. Szkoła Rycerska Wilka
Ideały: braterstwo, dyscyplina
Opis: Szkoła dla osób, które potrafią docenić wiernych towarzyszy broni i silne przywództwo. W końcu jest ona jedynie przedsionkiem przed przejściem do gildii, a która szkoła rycerska potrafi przygotować do tego lepiej niż stadne wilki?
3. Szkoła Rycerska Sokoła
Ideały: wolność, rozwój
Opis: Ptaki to wolne istoty, tacy są też członkowie naszej szkoły. Możesz doskonalić się w dowolnej wybranej przez siebie dziedzinie - oprócz sal treningowych mamy też bibliotekę. Czas, który u nas spędzisz nie jest wcale zbyt długi i lepiej, byś go dobrze wykorzystał. W końcu po opuszczeniu gniazda jesteś zdany na siebie i lepiej byś był na to przygotowany.
Opisy napisane bardziej na zasadzie luźnych skojarzeń, niż spójnych historii. Brakuje np mistrzów założycieli itp, co mam nadzieję, opracujemy już niedługo
O tak podstawa, by mistrzowie mieli "duszę", a nie byli wepchani na siłę jako trojaczki.
I podstawowa charakterystyka świetna od razu chce się do ptaszków trafić.
Zaraz się okaże, ze pod sokołem zbierze się tłum^^
Irmis, ja Cię chyba chwalić nie muszę?
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum