W dniu 01 sierpnia 2009 roku o godzinie 15:00 wchodzi nowy event, na którego wejściówką jest "special gold ring" z wyrytą datą rozpoczęcia eventu - jest to character binding item i niestety nie możemy nikogo więcej zaprosić do tego party.
Mimo tego, chcieliśmy zaprosić wszystkich i każdego z osobna na samo poświęcenie ringów i naszego party, które odbędzie się w Nowym Kościele w ?apanowie.
W imieniu Squo oraz swoim gorąco zapraszam:)
_________________ Praca nauczyła mnie wielu rzeczy, między innymi tego że honor należy zostawić dla przyjaciół - wrogom strzelaj w plecy, bo inaczej oni cię zastrzelą...
z przyjemnoscia sie zastanowie nad przyjazdem na samo binding party a pozniej z tymi ktorzy przyjda na binding in church wybierzemy sie na piwo w imie udanego live po bindingu mysle ze uczciwa propozycja i pomysle gleboko nad nia
Azdrubal, ja osobiście nie dam rady, ale cieszę się z Waszego szczęścia i dziękuje za to zaproszenie.
Z tego miejsca życze Ewie i Tobie wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia (wiem to takie oklepane).
Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum