W dniu dzisiejszym walcząc w turnieju jakimś cudem zawalczyłem 8 razy
Nie wiem jakim ale jest 8.
W karcie walk zeżarło mi pierwszą walkę z Sagitą nie wiem czemu
Moje walki turniejowe w kolejności:
1.Sagita
2.Pjetr Schizus
3.Malakai Makaisson
4.Varath
5. Diagar
6.Ssighame
7.Sxor Ussta Clau
Dodatkowa walka stoczona właśnie z Sxor Ussta Clau
Edit: z litości dla oczu swoich i reszty użytkowników - Ceruś. Na drugi raz bez capsa proszę przy okazji.
Ostatnio zmieniony przez Cerester 2009-07-04, 00:25, w całości zmieniany 1 raz
ok mnie tylko zastanawia jaka walka zostala cofnieta ... Bo teraz Draksus ma 120 punktow mniej. Wygrana to napewno nie byla. Wiec remis? Zremisowal akurat druga walke z Sxorem?
PS. chociaz za remis ze Sxorem byloby tylko 66 punktow?
Wiec prosze o wyjasnienie dlaczego zostalo odjete akurat 120 punktow? bo bylo to albo za duzo o jakies 54, albo za malo o jakies 45
Zacząłem walczyć w dzisiejszym turnieju i przy drugiej walce coś się długo przetwarzało, potem się pojawił błąd odnośnika. Powtórzyłem walkę, tym razem było ok, ale jak chciałem zawalczyć kolejną to zobaczyłem, że już 4 mam stoczone z czego 3 z tym samym przeciwnikiem.
Zaskoczył mnie w tym tygodniu wynik turnieju gracza Cudo Tyłeczek [15] na serwerze retro, a mianowicie nie rozumiem zupełnie w jaki sposób zdobyła ona 108pt kiedy maksymalny lvl to 15... (15x7=105). Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś wie jak to możliwe?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum