Może dlatego że jest już kolejny dzień a wy robicie tury(treningi) z dnia poprzedniego...
Lewy góry róg pod napisem Wojownicy:
tury z dnia 01.04
pozostało:85 (85)
Przed nawiasem to jest ilość tur z danego dnia. W nawiasie to jest ilość łączna wszystkich tur. Zostawcie konto na kilka dni a będziecie mogli robić tury koljeno z każdego dnia waszej nieobecności, włącznie z treningami i walkami z grupami(o ile macie dość wysoki level)
a ja mogłem wykonać dziś dwa razy treningi, wróciłem w nocy z pracy nabiłem 5 lvl i odbyłem 4 treningi przy próbie 5 pokazał się napis że już terningi się odbyły, przed chwilą odpaliłem wojów i znów mogłem odbyć 4 treningi
Hefajstom, jest to w osobnym temacie. Zrobiłem ręcznie zmianę na bazie - coś nie poszło z dodaniem nowych treningów. Taki bonus dla tych co siedzą po nocach ;-).
Pracujemy nad sprawdzeniem co z tymi treningami...
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum