Są to najprawdopodobniej punkty, za które jeśli zbierzesz oczywiście odpowiednią ilość ich, będzie mógł sobie ulepszyć konto. Ulepszone konto równa się możliwości uzbierania więcej turek (dłużej może cię nie być w wojach)
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Phil, to ja bym już musiał mieć jakieś hiper-super-konto a bez obka i wakacyjnego bonusa +50% mam nadal limit 180
*wywiera lekką presją na Team... *
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Tak? Bo ja patrzyłem przed chwilą i wydaje mi się, że jednak się nie zapisują. Poza tym automatyczny upgrade i tak nie jest pewnie dodany do crona, więc nawet jakby się zapisywały to i tak by się nie ulepszały.
Tak? Bo ja patrzyłem przed chwilą i wydaje mi się, że jednak się nie zapisują. Poza tym automatyczny upgrade i tak nie jest pewnie dodany do crona, więc nawet jakby się zapisywały to i tak by się nie ulepszały.
Zobacz na moje konto testowe. Wysłałem 2 razy smsa za 9 zł dla testów i coś tam przybyło. Nie wiem czy dobrze ale to już mało istotne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum