Aktualnie jestbtak że umagicznianie przedmiotów których sie nie bedzie nosiło już do końca jest nie opłacalne ....jest to zwykłe wyrzucenie kasy w błoto
Może by tak Cały koszt umagiczniania dodawać do przedmiotu gdy sie go sprzedaje (pomniejszone o powiedzmy 2-4%)
(Tylko 2-4% bo jesli sie będzie zmieniać często ekwipunek i umagoiczniać i tak wyjdzie koszt spory )
Za tym przemawiało by w końcu nie składowanie swojego złota do 200-240lvl tylko wydawanie go
Miało by sens rozbudowywanie budynków do umagicznień juz od początku gry
Mmm... popieram Wreszcie dałoby to jakieś realniejsze szanse postaciom siłowo-hpkopancowym (łatwiej chyba byłoby napisać barbowi i ryckowi ) bez przepakowywania się zręką. Przecież to jest bez głębszego sensu moim zdaniem, jeśli te postaci, żeby mieć szansę coś ubić muszą ostro i to bardzo ostro bić w nie klasową cechę... a tak przypakowałby mocno hp, broń 2-3 razy ulepszył i i działał.
bezsens. klasy defowe mają więcej siana a co za tym idzie jeśli by się o wprowadziło to miałyby obrażenia jak barby..
Ulepsza się rzeczy ,których już się nie zmienia a jak robicie to cały czas to pogadamy za 100lvl:)
_________________ Alkoholicy są dla mnie niczym ...... Niczym Bracia.
IMO wystarczyły zwrot ok 60%-70% kasy, która poszła na umagicznianie. Grunt, by nie traciło się całej, bo fakt, że za topór +10 dostaje się tyle samo co za zwykły jest nieco śmieszny
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Ci co myślą teraz że są fajni bo umagiczniają, potem będą dostać należny im wpierdziel, o!
No ale po jaka hmmm ta kasa przez 2/3 gry ma sie kisić ...
Nie ma sensu wtedy budować budynków w gildi itp
Cytat:
bezsens. klasy defowe mają więcej siana a co za tym idzie jeśli by się o wprowadziło to miałyby obrażenia jak barby..
Ulepsza się rzeczy ,których już się nie zmienia a jak robicie to cały czas to pogadamy za 100lvl:)
Klasy defowe:P jest tak bo nikt nie nie che zwiększyć minmalnej szansy trafienia
A kasy nie maja znowu tak wiele więcej
Rożnicę biorą sie z tego że jedni dają kasę na gildie drudzy nie ....
Cytat:
IMO wystarczyły zwrot ok 60%-70% kasy
I tak by to sprawy nie rozwiązało bo nikt z topki nie uleszał by przedmiotów
I tak by to sprawy nie rozwiązało bo nikt z topki nie uleszał by przedmiotów
Pytanie, jaką sprawę Ty chcesz rozwiązać
Gdyby zwracać ok 100% kasy, to wszystko by szło na umagicznianie sprzętu, sprzedaż, i wymianę co jakieś 50lv. Kasa by krążyła bez żadnych strat, co również jest bezsensem, bo nawet na wymianie zwykłego ekwipunku, co kilkanaście leveli, traci się całkiem sporo.
A czy nikt by nie umagiczniał? Nie wydaje mi się. Osiągnięcie chwilowej przewagi na wojnie i turniejach, zwłaszcza, jeśli paru przeciwników też ulepsza sprzęt, może być warte straty tych kilkudziesięciu tysięcy.
Ja mam problem - niziołek - musze alchemizować każdą broń którą kupię, bo inaczej to będę mógł sobie bić 20 lvl w dół a nie w górę. To samo z dmg w tarczy jest.
No ale i tak już się przyzwyczaiłem do tego, że potem wszyscy mi odjadą Może dzięki temu ulepszaniu trochę talonów chociaż ściągnę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum