Wiesz... serwer nie był włączony więc skrypt nie mógł się wykonać o określonej godzinie. Teraz pozostaje pytanie: włączyć go teraz czy poczekać normalnie do północy.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
mi to tam rybka tylko chciałem zgłosić to bo nie byłem do końca pewien czy nie zrobiliście czegoś przez omyłkę z kodem odpowiedzialnym za to
Czekamy do północy
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
A propos życia wojennego (nie znalazłem tematu o tym a i nie chciałem tworzyć nowego tematu): Przed chwilą padłem w walce obronnej a mój pasek życia wojenne jest pełny (ale oczywiście nie mogę stawać w obronie ani wykonywać szturmów na przeciwnika), tak samo miałem w poprzedniej walce obronnej którą wygrałem. Zostało mi 900hp, a pokazywało, że mam pełny pasek.
Screen:
Do góry informacja o przegranej walce.
Na dole stan mojego życia PO przegranej walce.
Ps. Jeżeli informacja już o tym zjawisku znalazła się na forum to przepraszam xD
Błąd może duży nie jest ale może być mylący dla nowych graczy i pewnie nie tylko
edit:
A to ciekawe:
Raz: Ja przecież nie żyję - jak mogę szturmować?!
Dwa: Jak mogę szturmować moją własną gildię?! xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum