mam pytanie w jaki sposób te limity są resetowane, jeżeli wywalczymy treningi to po xx godzinach od ostatniej/pierwszej walki czy może o godzinie xx.xx codziennie? czy może jeszcze inaczej? a może dla każdego inaczej?
_________________ We're all mad here... You fight to live, I live to fight...
Treningi są resetowane kiedy wyklikamy WSZYSTKIE tury z danego dnia. czyli inaczej mówiąc możesz w ciągu 24h stoczyć tyle treningów ile Ci się podoba ale tylko 6 w każdym "dniu wirtualnym" - przydaje się przy wykupowani utraconych tur.
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
W ciagu jednego rzeczywistego dnia masz 120 tur (5 tur na godzinę x 24). 120 tur z takiego dnia to dzień wirtualny. W jednym dniu wirtualnym masz do wyklikania 6 treningów, 2 grupki, 5 postrachów i 1 grupkę z towarzyszem. No i X walk z bestią.
Jak masz 0 (0), znaczy że nie masz tur.
Przykład liczenia tur:
Jest niedziela godzina 23:59. Masz 14 tur. Po północy przestaje liczyć tury dla niedzieli i zaczyna dla poniedziałku, więc o godzinie 1 w nocy będziesz miał:
14 (19) <- pierwsza liczba to liczba tur z niedzieli, druga to wszystkie tury razem.
Czyli masz 14 tur na wykorzystanie walk z niedzieli i 5 już z poniedziałku.
_________________ "Wojna to wojna, a nie cholerne przedszkole."
Best Book evar: "Mistrz i Małgorzata" Michaiła Bułhakova.
By kupić tury, nie można mieć wykonanych żadnych trybów limitowanych (czyli innymi słowy wszędzie musi być 0/X), więc jeśli gdziekolwiek (treningi, walki z grupami lub postrachem masz 1/X) to tury będziesz mógł kupić dopiero po rozpoczęciu kolejnego dnia wirtualnego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum